TOPUL celor mai frumoase cântece de dragoste, de Sfântul Valentin - VIDEO

Revista Billboard a alcătuit pentru al patrulea an consecutiv acest top de Sfântul Valentin, deşi clasamentul din 2011, intitulat "Love Stinks", a reprezentat o abordare total contrară, fiind alcătuit din piese celebre dedicate despărţirilor şi suferinţelor din dragoste."

4205 afișări
Imaginea articolului TOPUL celor mai frumoase cântece de dragoste, de Sfântul Valentin - VIDEO

TOPUL celor mai frumoase cântece de dragoste, de Sfântul Valentin - VIDEO (Imagine: Shutterstock)

"Endless Love", un duet lansat în 1981 de Diana Ross şi Lionel Richie, a fost desemnat cel mai frumos cântec de dragoste care trebuie ascultat de Sfântul Valentin, într-un sondaj realizat de revista Billboard, informează contactmusic.com.

Acest cântec celebru, compus de Lionel Richie, a devansat piesa "I'll Make Love to You", interpretată de grupul Boyz II Men, clasată pe locul al doilea.

Pe locul al treilea s-a situat piesa "We Found Love", interpretată de Rihanna şi Calvin Harris.

Cântecul "How Deep Is Your Love", lansat în 1977 de grupul Bee Gees, ocupă locul al patrulea, iar piesa "Silly Love Songs" a grupului Wings se află pe poziţia a cincea.

Versiunea interpretată în 1992 de Whitney Houston a cântecului "I Will Always Love You", cântecul "Let Me Love You", interpretat de Mario în 2004, piesa "Because I Love You (The Postman Song)", lansată în anii 1990 de Stevie B., cântecul "Best of My Love" lansat în 1977 de grupul The Emotions şi celebra piesă "I Can't Stop Loving You" interpretată de Ray Charles în premieră în 1962 completează Topul 10 al celor mai frumoase melodii de dragoste din toate timpurile.

 

www.UnVinpeZi.ro a pregătit 19 vinuri cu vino-ncoa, câte unul pentru fiecare zi a campaniei "Etichete în doi".
Campania se va desfăşura în perioada 6-24 Februarie şi este dedicată îndrăgostiţilor de vinuri bune. Vezi vinul zilei!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici