Toronto: 29 de persoane au fost spitalizate după un concert al DJ-ului Avicii

Un număr de 29 de persoane au fost spitalizate după un concert susţinut de DJ-ul suedez Avicii, sâmbătă seară, în oraşul canadian Toronto, informează site-ul revistei New Musical Express.

196 afișări
Imaginea articolului Toronto: 29 de persoane au fost spitalizate după un concert al DJ-ului Avicii

DJ Avicii (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Cu ocazia acestui concert organizat la Rogers Centre, un complex polivalent cu o capacitate de 20.000 de locuri, medicii au fost copleşiţi de numărul ridicat al spectatorilor care se simţeau rău la acel show sold-out, în principal din cauza alcoolului, iar unul dintre spectatori a primit tratament medical din cauza consumului de droguri.

Potrivit Huffington Post, poliţia a operat şi o arestare. Un număr de 10 persoane au fost transportate la spital înainte ca DJ-ul suedez să urce pe scenă, în jurul orei locale 23.00.

Avicii a fost nevoit să se retragă, recent, de la Ultra Music Festival 2014, şi a fost operat în regim de urgenţă, la Miami, din cauza unor probleme la vezica biliară. Înlocuitorul său la acel festival a fost un alt DJ renumit, Deadmau5.

După acea intervenţie chirurgicală, Avicii a publicat câteva mesaje pe Twitter în care şi-a liniştit fanii, asigurându-i că se simte bine şi că va reveni în curând pe scenă.

DJ Avicii a ocupat în ultimii trei ani locul al treilea în Topul 100 al celor mai buni DJ-i din lume întocmit în fiecare an de revista DJ Magazine. Renumit pentru colaborările sale cu numeroşi cântăreţi de prim rang, DJ Avicii a primit şi două nominalizări la premiile Grammy - pentru piesa "Sunshine" cu David Guetta în 2012 şi pentru cântecul său "Levels" în 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici