Totul despre carantina de lux a regelui Thailandei, monarhul-playboy care s-a izolat cu 20 de femei

  • Se pare că regele Maha Vajiralongkorn a închiriat un hotel de patru stele din Alpii Bavarezi pentru el şi haremul său format din 20 de femei
  • Restul hotelurilor din Germania sunt închise turiştilor pentru a preveni răspândirea coronavirusului
  • Thailanda a declarat starea de urgenţă pe 26 martie
8140 afișări
Imaginea articolului Totul despre carantina de lux a regelui Thailandei, monarhul-playboy care s-a izolat cu 20 de femei

Sursa foto: Profimedia

Legile anti-defăimare din Thailanda îl protejează pe regele Maha Vajiralongkorn şi pe familia sa de comentariile presei, dar acest lucru nu i-a împiedicat pe utilizatorii de Twitter să se întrebe „De ce avem nevoie de un rege?”.

Nu este clar dacă soţia sa este cu el în Germania, dar presa presupune că restul familiei regale se află încă în Thailanda. Suranumit "Monarhul-playboy", Maha Vajiralongkorn a fost căsătorit de patru ori şi are şapte copii cu trei femei.

Grand Hotel Sonnenbichl, locul în care se află acum regele şi anturajul său feminin, se află în Garmisch-Partenkirchen, la aproximativ o oră de Munchen. Potrivit cotidianului Bild, hotelul a primit „permisiunea specială” din partea autorităţilor locale pentru a rămâne deschis.

Garmisch-Partenkirchen este cunoscut pentru schi, pentru peisajele alpine superbe şi pentru traseele montane. Hotelul datează din 1890 şi a fost folosit de nazişti ca spital medical în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial. El a fost redeschis pentru turişi abia în anii ’60. Reşedinţa luxoasă, veche de 130 de ani, oferă o vedere spectaculoasă asupra vârfului Zugspitze, cel mai înalt vârf din Germania.

Pe lângă piscină, hotelul are o saună şi un studio de fitness. Păunii par a fi tema hotelului. În hol se află o statuie uriaşă cu un păun, iar barul se numeşte "Peacock Gin & Co".

Hotelul are şapte camere şi două apartamente "King Ludwig II". Denumite după un fost rege al Bavariei, acestea se mândresc cu peisaje „potrivite pentru un rege”, după cum sunt prezentate pe site-ul hotelului. Ne putem imagina că regele doarme într-unul dintre aceste apartamente.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici