"Totul despre sex" nu va fi promovat în Ierusalim

Filmul american "Totul despre sex" nu va fi promovat în Ierusalim, a anunţat, marţi, distribuitorul lungmetrajului, Forum Films, din cauză că acesta a refuzat cererea autorităţilor de a elimina de pe afiş cuvântul "sex" pentru a nu şoca publicul religios din Oraşul Sfânt.

19 afișări
Imaginea articolului "Totul despre sex" nu va fi promovat în Ierusalim

"Totul despre sex" nu va fi promovat în Ierusalim

"Nu suntem pregătiţi să dăm curs cererii de a elimina cuvântul «sex» de pe afişe şi atunci am decis că nu vom face campanie pentru film la Ierusalim şi la Petah Tikva", oraş situat în apropiere de Tel-Aviv, a declarat purtătorul de cuvânt al Forum Films, Arieh Barak.

Cererea de a elimina cuvântul "sex" a venit de la Maximedia, companie de afişe publicitare, care are contracte cu cele două municipalităţi, a indicat acesta.

"Am cerut companiei Forum Films să înlocuiască acest cuvânt prin trei puncte. Acest lucru deranjează, cu siguranţă, o parte din populaţie", a explicat, pentru site-ul de internet Ynet, directorul adjunct de vânzări la Maximedia, Meir Shamir.

"Avem contracte cu aceste municipalităţi şi există cu siguranţă acorduri în ceea ce priveşte conţinutul acestor mesaje de pe afişe", a adăugat acesta.

Filmul, inspirat din serialul de televiziune de succes cu acelaşi titlu, care prezintă viaţa a patru prietene emancipate din Manhattan, New York, va fi lansat în Israel săptămâna viitoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici