"Totul despre sex" va avea o continuare (Video)

Actriţa Kim Cattrall a confirmat faptul că lungmetrajul inspirat din serialul de televiziune de succes "Totul despre sex" va avea o continuare, care va fi realizată anul viitor, informează accesshollywood.com.

147 afișări
Imaginea articolului "Totul despre sex" va avea o continuare (Video)

"Totul despre sex" va avea o continuare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Vom face această continuare în vara viitoare", a mărturisit Cattrall, în timpul emisiunii de televiziune americane "The Paul O'Grady Show", al cărei prezentator-invitat a fost Mel B, un corespondent frecvent al revistei Access Hollywood.

Cattrall s-a declarat încântată de faptul că va juca din nou alături de colegele sale rolul care i-a adus celebritatea, "chiar dacă a fost incredibil de greu să ne reunim toate patru în acelaşi timp, deoarece avem programe diferite şi suntem extrem de ocupate".

"Am dorit să facem acest film prima oară, iar acum ne dorim să îl facem şi pe al doilea", a declarat Cattrall, care a infirmat totodată zvonurile referitoare la rivalităţile dintre cele patru actriţe.

În aprilie, Sarah Jessica Parker declarase că realizarea unui nou film inspirat din serialul "Totul despre sex" depinde de dorinţele fanilor.

"Vom vedea. Ne-am întors să filmăm împreună datorită ratelor mari de audienţă. Ele reprezintă factorul determinant", a explicat Parker.

Nu doar cele patru actriţe sunt încântate de ideea de juca împreună încă un film, ci şi directorii executivi ai postului HBO, cel care a difuzat prima oară serialul "Totul despre sex".

"Există un interes enorm din partea tuturor studiourilor pentru a produce această continuare. Când se va întâmpla acest lucru, în ce fel şi la cât timp după primul film, nu se ştie deocamdată", a declarat Michael Lombardo, preşedintele şi directorul de programe HBO de pe Coasta de vest americană.

Fanii serialului nu se vor bucura numai de această continuare, în care personajul Carrie Bradshaw va fi o femeie mai matură, căsătorită şi mai înţeleaptă.

Autoarea serialului "Totul despre sex", scriitoarea Candace Bushnell, a declarat recent că a semnat un contract "pentru a scrie două romane despre anii de adolescenţă ai lui Carrie Bradshaw".

Lungmetrajul inspirat din serialul de televiziune de succes "Totul despre sex" a avut un succes enorm, cu cele mai bune încasări obţinute vreodată în box office-ul american de o comedie romantică sau de un film destinat în special publicului feminin, surclasând producţia "Diavolul se îmbracă de la Prada" (2006).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici