Tragedie în lumea muzicii: Un membru al trupei ce îl acompaniază pe Jerry Lee Lewis a fost împuşcat mortal

Muzicianul B.B. Cunningham Jr., membru al trupei care îl acompaniază pe Jerry Lee Lewis, a fost împuşcat mortal, duminică, în oraşul Memphis din statul american Tennessee.

488 afișări
Imaginea articolului Tragedie în lumea muzicii: Un membru al trupei ce îl acompaniază pe Jerry Lee Lewis a fost împuşcat mortal

Jerry Lee Lewis (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Clăparul B.B Cunningham Jr., care face parte din această trupă încă din 1997, a fost împuşcat mortal într-un apartament din complexul Cherry Crest din Memphis, duminică dimineaţă, informează contactmusic.com.

Muzicianul, în vârstă de 70 de ani, dar şi un băiat în vârstă de 16 ani, au fost găsiţi decedaţi în urma unor plăgi prin împuşcare, potrivit site-ului CommercialAppeal.com.

Cunningham Jr. a lucrat în trecut şi ca agent de pază într-un complex de apartamente din apropiere.

În afară de colaborarea muzicală cu Jerry Lee Lewis, B.B. Cunningham Jr. a lansat şi un album solo, intitulat "Hangin' In", ce a apărut pe piaţă în 2003. Muzicianul american, al cărui nume complet este Blake Baker Cunningham Jr., a cântat şi în grupul Ronnie & the Daytonas, în anii 1960.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici