Tragedie pentru Pierce Brosnan: Fiica actorului a murit de cancer ovarian

Fiica actorului irlandez Pierce Brosnan, Charlotte Brosnan, a murit la vârsta de 41 de ani, după o teribilă luptă împotriva cancerului ovarian.

2911 afișări
Imaginea articolului Tragedie pentru Pierce Brosnan: Fiica actorului a murit de cancer ovarian

Tragedie pentru Pierce Brosnan: Fiica actorului a murit de cancer ovarian (Imagine: Hepta)

"Charlotte a luptat împotriva cancerului cu graţie şi umanitate, cu curaj şi demnitate", a spus Pierce Brosnan, într-o declaraţie de presă, informează contactmusic.com.

Brosnan a mai spus că Charlotte, care se lupta cu necruţătoarea boală de trei ani, a murit vineri după-amiază, fiindu-i alături soţul ei, Alex Smith, cei doi copii, Isabella, de 14 ani, şi Lucas, de 8 ani, şi fraţii ei, Christopher şi Sean.

"Inimile noastre sunt îndurerate din cauza pierderii fetei noastre dragi. Ne rugăm pentru ea şi pentru ca leacul împotriva acestei boli mizerabile să fie găsit cât mai curând. Mulţumim tuturor pentru sincerele condoleanţe", a mai transmis actorul în declaraţia de presă.

Mama lui Charlotte, Cassandra Harris, a murit în 1991, la vârsta de 43 de ani, tot din cauza unui cancer ovarian şi aceeaşi boală a ucis-o şi pe bunica maternă a fiicei actorului. Cassandra Harris a fost prima soţie a lui Pierce Brosnan, cu care acesta a fost căsătorit din 1980 până la decesul ei.

Pierce Brosnan, în vârstă de 60 de ani, a jucat în patru filme rolul spionului britanic James Bond, înainte de a fi înlocuit de Daniel Craig. Actorul de origine irlandeză a jucat recent în "Cascada Seraphim", în musicalul "Mamma Mia", bazat pe repertoriul grupului suedez Abba, şi thrillerul politic "Marioneta/ The Ghost Writer", de Roman Polanski.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici