TRAGEDIE pentru Salma Hayek. Actriţa este în doliu, iar fanii îi sunt alături în momentele grele

Salma Hayek şi-a anunţat fanii din mediul virtual că patrupedul său, Blue, a murit, informează contactmusic.com.

1866 afișări
Imaginea articolului TRAGEDIE pentru Salma Hayek. Actriţa este în doliu, iar fanii îi sunt alături în momentele grele

TRAGEDIE pentru Salma Hayek. Actriţa este în doliu, iar fanii îi sunt alături în momentele grele (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Artista a scris pe instagram: ”Corpul lui Blue al meu a murit ieri. Înţeleg că se află într-un loc mai bun, dar ochii mei continuă să plângă”.

 

 

My blue's body died yesterday. I understand he is in a better place but my eyes cry anyway. El cuerpo de mi Blue se murió ayer. Entiendo que está en un buen lugar pero mis ojos lloran de todos modos. #blue💙

O postare distribuită de Salma Hayek Pinault (@salmahayek) pe

 

Fanii i-au inundat paginile personale de social media cu mesaje în care îşi prezintă condoleanţele şi sprijinul faţă de artistă.

 

Unul dintre fani a scris: ”Îmi pare rău  pentru pierderea suferită, Salma. Cele mai profunde şi sincere condoleanţe!”.

În timp ce altul a adăugat: ”Câinele meu a murit de Anul Nou. Îmi pare rău pentru pierderea suferită... este greu să pierzi un prieten loial care ar face orice pentru tine”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici