TRANSFORMARE TOTALĂ: Cum a arătat Christina Aguilera la ultima apariţie pe scenă - GALERIE FOTO, VIDEO

Deşi a declarat, în trecut, că nu o deranjează faptul că a luat în greutate şi nici criticile formulate la adresa ei privind ţinutele mulate care nu se potriveau cu kilogramele în plus, se pare că vedeta americană a decis să pună capăt perioadei în care şi-a neglijat silueta.

8023 afișări
Imaginea articolului TRANSFORMARE TOTALĂ: Cum a arătat Christina Aguilera la ultima apariţie pe scenă - GALERIE FOTO, VIDEO

Christina Aguilera (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În 2012, cântăreaţa Christina Aguilera a părut hotărată să fie subiectul controverselor. Ea a declarat că este bucuroasă de faptul că a luat în greutate, că nu o interesează criticile privind ţinutele sale mulate şi a apărut chiar nud pentru coperta ultimului ei album.

În urmă cu mai multe luni însă, Christina Aguilera a dat primele semne privind o siluetă mai zveltă cu ocazia unui eveniment legat de sezonul 4 al emisiunii "The Voice". Ea a apărut cu o rochie neagră, scurtă, silueta fiind marcată cu o curea.

GALERIE FOTO

De atunci, cântăreaţa a continuat să slăbească, iar apariţia ei din finala show-ului "The Voice", de marţi, este de-a dreptul spectaculoasă, scrie Daily Mail.

Christina Aguilera a împlinit, în decembrie 2012, 32 de ani. Ea are un băieţel, Max, care a împlinit cinci ani în ianuarie, din căsnicia cu producătorul muzical Jordan Bratman. În prezent, vedeta are o relaţie cu muzicianul Matthew Rutler.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici