Trenul "Flirt-Express" va circula prin Germania în ajunul Zilei Îndrăgostiţilor

Persoanele celibatare din Germania vor putea urca la bordul trenului numit "Flirt-Express", în ajunul sărbătorii de Sfântul Valentin, în noaptea de 13 spre 14 februarie, în speranţa că vor reuşi să întâlnească sufletul lor pereche.

40 afișări
Imaginea articolului Trenul "Flirt-Express" va circula prin Germania în ajunul Zilei Îndrăgostiţilor

Trenul "Flirt-Express" va circula prin Germania în ajunul Zilei Îndrăgostiţilor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Prin acest program de "flirt naţional", persoanele celibatare vor avea posibilitatea să aibă întâlniri, fiecare dintre acestea urmând să aibă o durată de cinci minute.

Dacă vor exista cazuri de dragoste la prima vedere, atunci cei doi îndrăgostiţi vor schimba mai multe informaţii şi date personale, "iar cuplul nou format va decide singur dacă doreşte să meargă mai departe", a declarat Deutsche Bahn, unul dintre organizatorii acestui eveniment.

Cei care nu au simţit săgeata lui Cupidon înainte ca expresul să se întoarcă la peron nu au niciun motiv de disperare: după această călătorie va urma o mare petrecere, toţi pasagerii având astfel ocazia să participe şi, implicit, să flirteze cu ceilalţi participanţi.

"Flirt-Express" va trece prin 10 mari oraşe germane în noaptea de 13 spre 14 februarie.

Evenimentul din acest an reprezintă a doua ediţie a acestui program inedit de socializare oferit germanilor. În 2008, organizatorii au fost copleşiţi de numărul mare de cereri de înscriere, 5.000, pentru doar 800 de locuri disponibile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici