„Triunghi” amoros: Mai mulţi poliţişti s-au ales cu armele confiscate, ca să nu se împuşte între ei

Patru poliţişti aflaţi într-un „triunghi” amoros au renunţat la arme ca să nu se împuşte între ei.

8145 afișări
Imaginea articolului „Triunghi” amoros: Mai mulţi poliţişti s-au ales cu armele confiscate, ca să nu se împuşte între ei

Triunghi amoros cu patru colţuri: Patru poliţişti cu armele confiscate

Un sergent de la departamenul de poliţie din New York şi-a înşelat iubita poliţistă cu un ofiţer din departament, al cărui soţ lucrează chiar în acelaşi loc. Şefii celor patru au confiscat armele acestora pentru a evita o catastrofă precum o crimă din dragoste, au afirmat surse pentru The Post luni.

Sergentul Kandou Worley, în vârstă de 40 de ani, şi ofiţerul Stephanie Gallardo, 33, au fost alocaţi aceluiaşi departament anul trecut şi aşa a început mica lor aventură, conform unui document intern al secţiei de poliţie.

Dar secretul a fost aflat de iubita lui Worley, atunci când ea a găsit poze compromiţătoare cu cei doi pe telefonul acestuia.

Pozele au ajuns în scurt timp pe o reţea de socializare, iar departamentul de poliţie a aflat despre toată încurcătura două zile după Crăciun.

Chiar dacă Gallardo a confirmat relaţia cu Worley, a contestat acuzaţia că aceasta ar fi fost una intimă.

„Cu excepţia unor săruturi atunci când eram împreună în afara serviciului, relaţia nu a fost mai intimă de atât,” a spus Gallardo.

Investigaţia poliţiei a conclus că în total nouă arme de mână a fost confiscate de la cei patru poliţişti.

O sursă din departament a afirmat că circumstanţele au „potenţialul de a duce la rezultate violente din cauza infidelităţii şi accesului la arme.”

Locotenentul John Grimpel a spus că departamentul de poliţie din New York nu interzice relaţiile între poliţişti, chiar dacă acestea pot fi între un şef şi un subordonat „cu excepţia cazului în care relaţia include un poliţist supraveghetor al academiei.”

„Este interzis ca un poliţist al academiei să aibă o relaţie cu un recrut,” a spus Grimpel. 

Articol scris de Ioana Scholler.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici