Trupa Coldplay vrea să ia o pauză

Membrii trupei britanice Coldplay au hotărât că a sosit momentul să îşi acorde o pauză, deoarece sunt de părere că publicul s-a plictisit de ei, informează femalefirst.co.uk.

16 afișări
Imaginea articolului Trupa Coldplay vrea să ia o pauză

Trupa Coldplay vrea să ia o pauză (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

De asemenea, grupul britanic a luat hotărârea să amâne lucrul la următorul album, pentru a avea timp să analizeze cu multă atenţie direcţia muzicală în care se va înscrie stilul trupei, pe viitor.

"Am ajuns să facem mai multe turnee decât plănuisem la început şi nu mai avem timp să ne ocupăm, într-o manieră satisfăcătoare, de un proiect nou. Şi oricum s-ar putea ca oamenii să aibă nevoie să nu ne mai vadă o vreme", a declarat chitaristul Johnny Buckland.

Astfel, Buckland a declarat că formaţia va lua o pauză, dar că membrii trupei au multe idei pentru albumul următor.

Formaţia Coldplay s-a bucurat de succes internaţional începând din anul 2000, odată cu lansarea single-ului "Yellow", de pe albumul "Parachutes", care a fost nominalizat pentru Mercury Prize. Formaţia a fost nominalizată apoi pentru prestigiosul premiu cu încă două ocazii, în 2003 şi în 2005. Coldplay este una dintre cele mai de succes trupe ale noului val, având vânzări de peste 30 de milioane de albume. Printre hiturile sale se numără "In My Place", "Clocks" şi "Scientist".

Yellow

In My Place

Clocks

Scientist


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici