Trupa Dimmu Borgir, primul nume confirmat în cadrul Ost Fest din iunie 2012 - VIDEO

Trupa de black metal Dimmu Borgir este primul nume confirmat în cadrul Ost Fest, un eveniment care se va desfăşura între 15 şi 17 iunie 2012, la Zone Arena din Capitală, informează un comunicat al organizatorilor, Project Events.

164 afișări
Imaginea articolului Trupa Dimmu Borgir, primul nume confirmat în cadrul Ost Fest din iunie 2012 - VIDEO

Trupa Dimmu Borgir, primul nume confirmat în cadrul Ost Fest din iunie 2012

Fondată în 1993 de Shagrath, Silenoz şi Tjodalv în Oslo (Norvegia), trupa şi-a ales numele după o formaţiune vulcanică din Islanda, "Dimmuborgir".

Albumul de debut al trupei Dimmu Borgir - "For All Tid" - a apărut în 1994, fiind interpretat în limba norvegiană. Ultimul album al trupei interpretat exclusiv în limba norvegiană, "Stormblast", a apărut în 1996, fanii vechi ai trupei marcându-l ca fiind punctul culminant al discografiei Dimmu Borgir. Recunoaşterea şi succesul pe plan internaţional au venit o dată cu lansarea albumului "Enthrone Darkness Triumphant". Turneul de promovare a albumului este un succes, trupa adunând milioane de fani de pe mai multe continente.

Primul album înregistrat în limba engleză a apare în 2003 şi poartă numele "Death Cult Armageddon". De la fondare şi până în prezent, configuraţia membrilor trupei Dimmu Borgir s-a schimbat, în prezent trupa fiind formată din: Shagrath, pe numele său real Stian Thoresen (voce, chitară, bas, baterie), Silenoz, pe numele său real Sven Atle Kopperud (chitară), Mustis, pe numele său real Qyvind Mustapart (orgă), ICS Vortex, pe numele său real Simen Hestnaes (bas), şi Galder, pe numele său real Thomas Rune Andersen (chitară).

Biletele şi abonamentele la Ost Fest vor fi puse în vânzare în 3 noiembrie, putând fi cumpărate din: magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center, librăriile Adevărul, chioşcurile Adevărul, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Librăria Eminescu, Palatul Naţional al Copiilor şi staţia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc să comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro sau BLT.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici