Trupa Iris va concerta pe 6 martie într-un club din Bucureşti

Iris, una dintre cele mai îndrăgite trupe rock româneşti, cu o activitate muzicală de peste 35 de ani şi 19 materiale discografice lansate, va susţine un concert pe 6 martie, de la ora 22.00, în clubul Hard Rock Cafe din Bucureşti.

89 afișări
Imaginea articolului Trupa Iris va concerta pe 6 martie într-un club din Bucureşti

Trupa Iris va concerta pe 6 martie într-un club din Bucureşti (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

La concertul din Hard Rock Cafe, publicul va putea asculta piese cunoscute, precum "Somn Bizar", "Noaptea", "Să nu crezi nimic", "Ultimul mic dejun al lui Bon", "Baby", "Totul sau nimic" şi "De vei pleca".

Trupa Iris este alcătuită din Rafael, un rocker experimentat, cu o voce incredibilă, şi veteranii Nelu Dumitrescu (tobe), Valter Popa (chitară), Doru Borobeica (bas), Relu Marin (clape), informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Biletele pentru concertul pe care trupa Iris îl va susţine în Hard Rock Cafe sunt disponibile online, pe iabilet.ro, precum şi în reţeaua IaBilet (Hard Rock Cafe, magazinul Muzica, Uman, Senia şi Perfect Tour din toată ţara). Acestea costă 45 de lei (cu loc la masă sau fără loc) şi 60 de lei (VIP, cu loc la masă în faţa scenei).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici