Trupa Kumm va cânta, pe 13 aprilie, la GepGenc (Youthful) FeSTiVaL, de la Istanbul

Trupa românească de rock alternativ Kumm va susţine un concert, în 13 aprilie, la festivalul internaţional pentru organizaţiile non-profit de tineret GepGenc (Youthful) FeSTiVaL de la Istanbul, spectacolul fiind sprijinit de Institutul Cultural Român (ICR) Dimitrie Cantemir din Istanbul.

22 afișări
Imaginea articolului Trupa Kumm va cânta, pe 13 aprilie, la GepGenc (Youthful) FeSTiVaL, de la Istanbul

Trupa Kumm va cânta, pe 13 aprilie, la GepGenc (Youthful) FeSTiVaL, de la Istanbul (Imagine: Mediafax Foto)

Centrul de dezvoltare curriculară şi studii de gen FILIA, Asociaţia Studenţilor în istorie Dacia şi Fundaţia Societatea Reală Bucureşti reprezintă România la festivalul internaţional pentru organizaţiile non-profit de tineret GepGenc (Youthful) FeSTiVaL Istanbul, organizat în perioada 11-16 aprilie.

Tema ediţiei din acest an a festivalului este "A fi vecini", scopul principal fiind crearea unui forum de colaborare între organizaţiile de tineret din Turcia şi cele internaţionale.

De asemenea, ICR Istanbul va oferi participanţilor la festival, pe 13 aprilie, un concert al trupei românesti de rock alternativ Kumm. Trupa Kumm este compusă din Eugen Nuţescu – chitară, armonică, voce, Cătălin Mocan – voce, Kovacs Andras – clape, Mihai Iordache – saxofon şi Csergo Dominic – baterie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici