Trupa Les Elephants Bizarres concertează la Exit Festival din Serbia

Trupa românească Les Elephants Bizarres va concerta, pe 11 iulie, la Exit Festival, care are loc în perioada 8 - 11 iulie, la Novi Sad în Serbia, informează un comunicat.

29 afișări
Imaginea articolului Trupa Les Elephants Bizarres concertează la Exit Festival din Serbia

Trupa Les Elephants Bizarres concertează la Exit Festival din Serbia (Foto: Alex Barbulescu)

Prezenţa trupei la Exit este intermediată de agenţia Livehouse.

Aflat la cea de-a 11-a ediţie, Exit Festival a ajuns să fie recunoscut drept unul dintre cele mai mari evenimente de gen din Europa de Est. Din line up-ul de anul acesta al festivalului fac parte Missy Elliot, David Guetta, Royksopp, Mika, Placebo, The Chemical Brothers, Pendulum şi Faith No More.

Trupa Les Elephants Bizarres, formată din Ştefan (voce şi chitară), Cătălin (chitară şi backing vocals), Mihai (bass şi backing vocals), Nae (sintetizator) şi Claudiu (tobe), a fost fondată în 2007, cu scopul de a face "muzică veselă", având un sound indie-alternative cu puternice influenţe de punk. Aceasta nu este pentru prima dată când membrii Les Elephants Bizarres se vor afla pe scena unui festival internaţional, trupa fiind prezentă la cea de-a şasea ediţie UnderLondon din mai 2009, precum şi la festivalul B'estfest din acelaşi an, alături de Moby, Motorhead, Ayo şi Polarkreis 18.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici