Trupa Machine Head va concerta, pe 23 septembrie, la Arenele Romane din Bucureşti

Formaţia americană Machine Head va susţine concertul "An Evening With Machine Head" pe 23 septembrie, la Arenele Romane din Bucureşti, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

155 afișări
Imaginea articolului Trupa Machine Head va concerta, pe 23 septembrie, la Arenele Romane din Bucureşti

Trupa Machine Head va concerta, pe 23 septembrie, la Arenele Romane din Bucureşti

Concertul face parte din turneul mondial susţinut de grup pentru promovarea albumului "Bloodstone & Diamonds", lansat în 2014. Show-ul se anunţă a fi unul deosebit, deoarece va dura două ore şi jumătate şi va prezenta publicului un setlist vast, cu care fanii nu vor mai avea ocazia să se întâlnească, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Trupa Machine Head a fost înfiinţată în Oakland, California, în 1991, de Robb Flynn (voce/ chitară) şi Adam Duce (bas). Încă de la primul album, "Burn My Eyes", formaţia a cucerit publicul şi s-a remarcat ca un adevărat "stâlp" al mişcării groove/ thrash metal.

Formaţia este una dintre cele mai iubite din lume şi se trage dintr-o tradiţie bogată, care a dat naştere unor grupuri ca Metallica, Exodus, Slayer, Testament, Pantera şi Exhorder. În total, Machine Head a lansat opt albume de studio. Machine Head a fost nominalizată la premiile Grammy, a câştigat numeroase trofee, precum cele pentru "Best Hard Rock Hero", "Best Live Band", "Best Inspiration", dar şi Kerrang Hall of Fame Award. Anul acesta, trupa Machine Head a fost nominalizată la Metal Hammer Golden Gods Awards, la categoria "Best International Band".

În momentul de faţă, trupa este alcătuită din Robb Flynn - voce, chitară (din 1991), Phil Demmel - chitară, backing vocals (din 2002), Jared MacEachern - bas, backing vocals (din 2013), Dave McClain - tobe, percuţie (din 1995).

Pentru concert vor fi puse în vânzare un număr limitat de 1.000 de bilete, din care primele 100 vor avea preţul promoţional de 69 de lei şi vor fi disponibile prin Pay Pal. Biletele vor fi trimise ulterior în format electronic. După epuizarea celor 100 de bilete promoţionale, organizatorii vor anunţa preţurile pentru următoarele tichete.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici