Trupa No Doubt se reuneşte în 2009 (Video)

Trupa americană No Doubt se va reuni în 2009, pentru un turneu mondial şi pentru a lansa un nou album, primul în ultimii şapte ani, potrivit informaţiilor postate pe site-ul oficial al formaţiei.

75 afișări
Imaginea articolului Trupa No Doubt se reuneşte în 2009 (Video)

Trupa No Doubt se reuneşte în 2009 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Celebra trupă din Los Angeles a ales să facă acest anunţ prin publicarea pe site-ul oficial al trupei, www.nodoubt.com, a unei mici conversaţii purtate prin sms de chitaristul şi de solista trupei No Doubt, fără să facă alte precizări.

"Am «febra cabinei». Poate că ar trebui să organizăm câteva concerte sau ceva de genul acesta", a scris chitaristul Tom Dumont. "Cred că trebuie s-o facem acum. Nu cred c-ar trebui să mai aşteptăm", a fost răspunsul solistei Gwen Stefani. "Să luăm cu noi în turneu copiii şi toate dădacele. Va fi atât de amuzant! Ne va inspira atât de mult, să urcăm din nou pe scenă şi să cântăm acele cântece împreună", a adăugat Stefani.

Discuţia membrilor trupei a continuat referindu-se la cât de multă inspiraţie au artiştii atunci când sunt pe drum, în turneu, şi la faptul că trebuie să-i anunţe pe managerii trupei despre deciziile pe care le-au luat.

Trupa No Doubt a avut numeroase şedinţe de înregistrări în anul 2008. Participarea lui Stefani la aceste înregistrări a fost limitată, deoarece artista a dat naştere celui de-al doilea fiu al ei la sfârşitul lunii august.

Membrii trupei No Doubt nu au mai cântat împreună de la mijlocul anului 2004, iar ultimul material discografic a fost "Rock Steady", în 2001. De atunci, Stefani a lansat două albume solo, aclamate de critici, iar ceilalţi membri ai trupei şi-au continuat carierele solo şi sesiunile de înregistrări cu alte trupe. Ei au colaborat pe albumul "Happy in Galoshes", cel mai recent album solo al lui Scott Weiland, fostul solist al trupelor Stone Temple Pilots şi Velvet Revolver.

No Doubt este o formaţie de ska/rock, înfiinţată în California, Satele Unite, în 1986. Albumul "Tragic Kingdom", pentru care No Doubt a obţinut un disc de platină, a ajutat la reintroducerea muzicii ska în anii '90, iar "Don't Speak", al treilea single de pe materialul discografic, a devenit un succes internaţional, deţinând recordul pentru cele mai multe difuzări la radiourile americane timp de trei ani. Următorul album, "Return of Saturn", lansat în 2000, deşi a primit recenzii favorabile din partea criticilor, nu a avut succes comercial. Albumul "Rock Steady", cu influenţe raggae şi dancehall, conţine două piese ce au primit premii Grammy ("Hey Baby" şi "Underneath It All"). De-a lungul carierei, trupa No Doubt a vândut 27 de milioane de albume în toată lumea, fiind nominalizată la premiile Grammy de nouă ori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici