Trupa Omega din Ungaria revine la Târgu Mureş, la Festivalul Peninsula

Trupa Omega din Ungaria va reveni la Târgu Mureş pentru a concerta la Festivalul Peninsula, care se va desfăşura în perioada 26-29 august, după ce, la un concert susţinut în 2005, a strâns la Stadionul Municipal zeci de mii de persoane.

269 afișări
Imaginea articolului Trupa Omega din Ungaria revine la Târgu Mureş, la Festivalul Peninsula

Trupa Omega din Ungaria revine la Târgu Mureş, la Festivalul Peninsula (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă transmis, duminică, de organizatorii Festivalului Peninsula, la ediţia din acest an şi-au confirmat participarea trupe româneşti şi străine precum Phoenix, Zdob şi Zdub, Kumm, Compact, Sarmalele Reci, Şuie Paparude, DJ Gojira, Puya, Omega, Pannonia Allstars Ska Orchestra, Magna cum laude, Quimby, Kiscsillag, Anima Sound System, Barabas Lorinc Eklektric, Magashegyi Underground, Irie Maffia, Tankcsapda.

Astfel, Phoenix va cânta la Festivalul Peninsula în 28 august, "venind să întregească recitalul celor de la Europe şi al legendarilor Omega - prima formaţie din Ungaria care a avut succes în Marea Britanie şi i-a inspirat pe cei de la Scorpions să cânte megahitul «White Dove»".

Omega se numără astfel printre capetele de afiş ale Festivalului Peninsula din acest an, eveniment la care vor mai cânta The Rasmus, Europe şi Korn.

Săptămâna viitoare este ultima în care se mai pot achiziţiona abonamente valabile pe întreaga durată a evenimentului, cu 10% reducere, adică la preţul de 179 de lei.

Celebra formaţie Omega din Ungaria a mai concertat, în luna mai 2005, în faţa a zeci de mii de persoane, în aer liber, la Stadionul Municipal din Târgu Mureş, accesul fiind gratuit. În România, Omega a mai concertat doar în anii '70, la Bucureşti, Braşov şi Timişoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici