Trupa Sunrise Avenue - un nou nume pe afişul B'estfest

Trupa finlandeză Sunrise Avenue, cunocută pentru hituri rock melodice precum "Fairytale Gone Bad", va concerta la Bucureşti, în cadrul festivalului B'estfest, care va avea loc pe 4, 5 şi 6 iulie, formaţia alăturându-se astfel unor nume ca Nelly Furtado, Kaiser Chiefs, Manic Street Preachers etc.

196 afișări
Imaginea articolului Trupa Sunrise Avenue - un nou nume pe afişul B'estfest

Trupa Sunrise Avenue - un nou nume pe afişul B'estfest

Formaţia Sunrise Avenue va concerta alături de Nelly Furtado şi Roisin Murphy (Moloko) - în cea de-a treia zi a festivalului, pe 6 iulie. De asemenea, în prima zi de B'esfest, 4 iulie, pe scenă vor urca Apollo 440, UNKLE şi Cypress Hill, iar Manic Street Preachers şi Kaiser Chiefs vor concerta pe 5 iulie.

Mai multe informaţii privind noi confirmări, precum şi programul exact pe zile, ore şi scene urmează a fi făcute publice în săptămânile următoare.

Trupa finlandeză Sunrise Avenue a fost înfiinţată la Helsinki, în 2002, fiind formată în prezent din Samu Haber (voce şi chitară), Jukka Backlund (clape), Raul Ruutu (bas) şi Sami Osala (tobe).

După nenumarate refuzuri din partea producătorilor, Sunrise Avenue a înregistrat independent primul album, cu ajutorul producătorului Jukka Backlund, care ulterior a devenit şi membru al trupei. În vara anului 2005, trupa a semnat cu o casă de discuri finlandeză, pentru că mai apoi să fie remarcată de una dintre cele mai puternice case de discuri din industrie.

Primele single-uri - "All Because of You" şi "Romeo" au apărut la începutul lui 2006, iar albumul de debut, "On the Way to Wonderland", a fost lansat în luna mai a aceluiaşi an. Cel de-al treilea single, "Fairytale Gone Bad", a fost lansat în august, devenind în doar câteva luni un megahit în numeroase ţări europene. În România, "Fairytale Gone Bad" a fost una dintre cele mai difuzate piese ale anului 2007, ajungând chiar şi pe prima poziţie în Romanian Top 100 şi menţinându-se încă în top la mai bine de 35 de săptămâni de la data lansării. Anul trecut, Sunrise Avenue au fost invitaţi la festivalurile Rock am Ring, Rock im Park şi Nova Rock.

Produs de Emag!c Entertainment, B'estfest 2008 va avea loc în cadrul complexului Romexpo, în zilele de 4, 5, 6, respectiv 11 iulie - B'estfest Aftershock, unde până în prezent au fost anunţati Judas Priest, Primal Fear şi Ross The Boss.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici