Trupa Taxi cântă în deschiderea concertului de la Bucureşti al lui Seal

Trupa românească Taxi va cânta în deschiderea concertului pe care Seal îl va susţine pe 27 noiembrie, la Sala Palatului din Bucureşti, informează organizatorii.

501 afișări
Imaginea articolului Trupa Taxi cântă în deschiderea concertului de la Bucureşti al lui Seal

Trupa Taxi cântă în deschiderea concertului de la Bucureşti al lui Seal (Imagine: Bogdan Dinca/ Mediafax Foto)

Aceasta nu este pentru prima dată când managementul binecunoscutului artist britanic alege să colaboreze cu trupa Taxi, care a cântat şi în deschiderea show-ului pe care Seal l-a susţinut la Bucureşti în 2006.

Astfel, piese precum "Ai închis marea în ochi", "Mi-e dor şi doare" şi creaţii mai noi, precum "Eşti iubibilă", "NonStop" şi "Cele două cuvinte", se vor alătura hiturilor internaţionale lansate de Seal în cei peste douăzeci de ani de carieră, într-un regal muzical de prima clasă.

Câştigător a trei premii Grammy, Seal este cunoscut datorită timbrului său vocal inconfundabil şi iubit pe întreg mapamondul pentru piese precum "Killer", "Crazy" şi "Kiss from a Rose". Cariera artistului britanic numără opt albume de studio, vândute în peste douăzeci de milioane de exemplare.

Celebrul cântăreţ şi compozitor britanic vine de această dată la Bucureşti pentru a-şi promova cel mai recent material de studio, "Soul 2". După cum arată şi titlul, materialul discografic este unul care conţine reinterpretări ale unor piese de rezonanţă internaţională.

"Am ales piese care erau în vogă când eu eram mic şi le-am abordat dintr-o perspectivă sonoră cu totul nouă", spune Seal despre melodiile ce compun albumul. Astfel, melodii precum "Wishing on a Star", "Lean on Me" şi "Love Don't Live Here Anymore" vor putea fi ascultate în interpretarea lui Seal, alături de cele mai mari hituri din repertoriul artistului.

Concertul lui Seal de la Bucureşti este organizat de Marcel Avram şi East European Events, în colaborare cu D&D East Entertainment.

Biletele pentru concertul lui Seal se găsesc la vânzare în reţeaua Eventim - magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărtureşti şi pe eventim.ro. Biletele au preţuri între 95,85 lei şi 426 de lei (VIP Exclusive).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici