Trupa The Corrs se reuneşte pentru un turneu mondial, în 2020 | VIDEO

Trupa pop rock irlandeză The Corrs, care nu a mai susţinut un turneu din 2016, se va reuni în 2020 pentru o serie de concerte în Europa şi SUA, potrivit contactmusic.com.

191 afișări
Imaginea articolului Trupa The Corrs se reuneşte pentru un turneu mondial, în 2020 | VIDEO

Trupa The Corrs se reuneşte pentru un turneu mondial, în 2020 | VIDEO (Imagine: vipmagazine.ie)

Trupa, recompensată cu două Brit Awards şi nominalizată la două premii Grammy, a devenit celebră la nivel mondial după lansarea celui de-al doilea album, "Talk On Corners", în 1997, şi este unul dintre simbolurile muzicale ale acelor ani.

The Corrs, formată din fraţii Andrea, Caroline, Jim şi Sharon Corr, a lansat şapte albume de studio de-a lungul carierei, vândute în 45 de milioane de exemplare.

În 2006, membrii trupei au anunţat că se vor despărţi, însă, în 2015, a fost lansat cel de-al şaselea lor album de studio, "White Light", urmat de un turneu european. În 2017, al şaptelea album de studio al trupei, "Jupiter Calling", a fost lansat. Printre hiturile trupei se numără "Breathless" şi "Rebel Heart".

Taguri:
the corrs,
turneu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici