Trupele Kaiser Chiefs, Ska-P şi The Sweet Life Society vor cânta la Festivalul Peninsula - VIDEO

Trupele Kaiser Chiefs, Ska-P şi The Sweet Life Society vor cânta la cea de-a XI-a ediţie a Festivalului Peninsula, la evenimentul care va avea loc, în perioada 18-21 iulie, lângă Cluj-Napoca, urmând să mixeze Utah Jazz.

143 afișări
Imaginea articolului Trupele Kaiser Chiefs, Ska-P şi The Sweet Life Society vor cânta la Festivalul Peninsula - VIDEO

Trupele Kaiser Chiefs, Ska-P şi The Sweet Life Society vor cânta la Festivalul Peninsula - VIDEO (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de organizatorii Festivalului Peninsula, una din cele mai bune trupe din Marea Britanie, Kaiser Chiefs, va concerta la cea de-a XI-a ediţie a Festivalului Peninsula de la Cluj-Napoca.

"Trupa din Leeds, de al cărei nume se leagă o serie de hituri, printre care şi piesa din 2007, «Ruby», poate cea mai cunoscută pe plan internaţional, va cânta în prima zi a festivalului. De asemenea, la Peninsula va cânta pentru prima oară în România şi noua speranţă a electroswing-ului italian, trupa The Sweet Life Society. În cadrul festivalului va cânta şi cea mai cunoscută trupă de ska-punk a Europei, bascii de la Ska-P", se arată în comunicat.

Conform sursei citat, pentru prima oară în România, la Peninsula va mixa şi unul din cei mai de seamă reprezentanţi ai genului liquid drum and bass din Marea Britanie, Utah Jazz.

Organizatorii au anunţat că biletele pentru Festivalul Peninsula pot fi achiziţionate, începând de luni, pe site-urile eventim.ro, eventim.hu şi eventim.de, precum şi în reţeaua Eventim.

"Ca noutate, anul acesta organizatorii au pus în vânzare două tipuri de abonamente în funcţie de opţiunea privind folosirea camping-ului şi a facilităţilor aferente. Până pe 14 iunie, preţul unui abonament, fără campare, este de 150 de lei, mai apoi, până pe 17 iulie, el costă 180 de lei, iar la faţa locului poate fi achiziţionat cu 210 lei", se arată în comunicat.

Abonamentele care includ facilităţile de campare costă 180 de lei (până în 14 iunie), 210 lei (până în 17 iulie), respectiv 240 de lei (la faţa locului).

Biletul de o zi costă 50 de lei până în 14 iunie, mai apoi 70 de lei până în 17 iulie şi 90 de lei dacă este cumpărat de la intrarea la festival.

Ediţia 2013 a Festivalului Peninsula va avea loc în perioada 18-21 iulie, pe Valea Gârbăului de lângă Cluj-Napoca, pe un teren cu o suprafaţă de 11 hectare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici