Tu îl poţi pronunţa? Care este CEL MAI ENERVANT cuvânt din limba engleză

Cea mai interesantă zi pentru limba engleză e cea în care New Marist Institute of Public Opinion prezintă rezultatele sondajului său anual.

892 afișări
Imaginea articolului Tu îl poţi pronunţa? Care este CEL MAI ENERVANT cuvânt din limba engleză

Tu îl poţi pronunţa? Care este CEL MAI ENERVANT cuvânt din limba engleză

Mai exact, institutul dezvăluie care sunt cele mai enervante fraze şi cuvinte din vocabular. Anul acesta, marele câştigător a fost cuvântul "whatever", care îşi păstrează astfel titlul obţinut în 2015, scriu cei de la curiosity.com, potrivit Business Magazin.

38% din cele peste 1.000 de persoane intervievate au ales "whatever", definit de dicţionarul Oxford astfel: "Folosit ca un răspuns ce indică o anumită reţinere în a aborda un anume subiect, implicând adesea indiferenţa."

Ceilalţi "câştigători" sunt expresiile "no offence, but" (20%), "i can't even" (14%) şi "you know, right?" (14%).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici