Tyra Banks, pe primul loc în topul femeilor cu cele mai mari câştiguri din televiziune

Tyra Banks, fost model convertit în gazdă a două emisiuni tv extrem de populare în Statele Unite, a câştigat de pe urma activităţilor sale în televiziune circa 23 de milioane de dolari în perioada iunie 2007 - iunie 2008, potrivit unui nou clasament Forbes.

24 afișări
Imaginea articolului Tyra Banks, pe primul loc în topul femeilor cu cele mai mari câştiguri din televiziune

Tyra Banks, pe primul loc în topul femeilor cu cele mai mari câştiguri din televiziune

Tyra a lansat show-ul de televiziune "The Tyra Banks Show" şi a fost implicată şi în "America's Next Top Model", emisiune pe care a produs-o şi în cadrul căreia a fost unul dintre juraţi, informează site-ul Female First.

Anul trecut, fostul model în vârstă de 34 de ani a încheiat un contract cu Warner Bros., pentru a realiza "Stylista", un nou reality show derulat în jurul unei reviste.

Tyra dezvoltă şi mai multe serii pe DVD adaptate după bestseller-urile pentru adolescenţi "Clique".

"Există încă posibilitatea de a face bani frumoşi din televiziune. Deşi zilele plăţilor de un milion de dolari pe episod de serial TV au apus de mult, femeile cu cele mai mari câştiguri găsesc alte modalităţi de a câştiga de pe urma televiziunii", a spus Lacey Rose de la Forbes.com

Pe locul al doilea în clasament s-a situat tot un fost top model, Heidi Klum, care prezintă emisiunile "Project Runway" şi "Germany's Next Top Model" şi care a câştigat anul trecut 14 milioane de dolari. Heidi este o femeie de afaceri de succes, implicată în mai multe companii şi care are propriile linii de bijuterii, jeanşi şi creme.

Starul din "Anatomia lui Grey/ Grey's Anatomy", Katherine Heigl - care a câştigat un Emmy pentru cea mai bună actriţă pentru interpretarea personajului Izzie Stevens -, s-a plasat pe poziţia a treia în clasamentul câştigurilor, cu 13 milioane de dolari. Actriţa a câştigat majoritatea banilor din filme precum "Un pic însărcinată/ Knocked Up" şi "27 de rochii/ 27 Dresses" şi de pe urma unor contracte de reprezentare pentru diverse branduri.

Pe al patrulea loc în clasament s-a situat Eva Longoria, starul serialului de succes "Neveste disperate", cu 9 milioane de dolari, bani pe care i-a câştigat de pe urma contractului de reprezentare a şampoanelor L'Oreal şi a liniei de confecţii sportive Bebe Sport.

Maura Tierney, vedeta din "Spitalul de urgenţă/ E.R.", a completat prima jumătate a topului, câştigurile ei fiind de 7,5 milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici