U2 a vândut peste 200.000 de bilete în mai puţin de 24 de ore

Trupa irlandeză U2 a vândut, în mai puţin de 24 de ore, peste 215.000 de bilete la concertele pe care le va susţine în Marea Britanie şi Irlanda, în cadrul turneului "360°", potrivit Live Nation, informează billboard.biz.

32 afișări
Imaginea articolului U2 a vândut peste 200.000 de bilete în mai puţin de 24 de ore

U2 a vândut peste 200.000 de bilete în mai puţin de 24 de ore

Biletele pentru concertele U2, printre care se numără şi reprezentaţiile de pe Wembley Stadium din Londra (14 august) şi două concrete din Croke Park din Dublin (24-25 iulie), au fost puse în vânzare pe 20 martie la ora 9:00 a.m. Potrivit purtătorului de cuvânt Live Nation, apoximativ 6.700 de bilete pentru concertul de pe Wembley s-au vândut în doar 60 de secunde, un record pentru vânzările din Marea Britanie.

În celelalte regiuni ale Regatului Unit, vânzările au depăşit 50.000 de bilete pentru concertul de la Cardiff Millennium Stadium (22 august) şi peste 41.000 de bilete pentru fiecare dintre concertele de la Glasgow Hampden Park (18 august) şi Sheffield Don Valley Stadium (20 august).

De asemenea, şi biletele pentru concertele din Irlanda, ţara natală a celor de la U2, s-au vândut în totalitate: 160.000 de bilete pentru cele două concerte de la Croke Park din Dublin (24 şi 25 iulie), s-au epuizat în mai puţin de 40 de minute.

Organizatorii show-urilor au decis să adauge un al doilea concert la Londra, pe Wembley Stadium. Biletele vor fi puse în vânzare pe 27 marie, la ora 9 a.m.

Interesul imens manifestat de fani pentru concertele trupei U2 în Europa au făcut ca biletele pentru concertele din Milano (7 iulie), Paris (11 iulie), Nisa (15 iulie), Amsterdam (20 iulie) şi Göteborg (31 iulie) să fie sold-out. Potrivit cifrelor comunicate de Live Nation, în Europa s-au epuizat 312.000 de bilete pentru turneul 360° Tour al trupei U2, la mai puţin de două zile după punerea lor în vânzare.

Turneul trupei U2, produs de Live Nation Global Touring, va debuta pe stadionul Nou Camp din Barcelona pe 30 iunie.

Biletele pentru concertul din Barcelona vor fi puse în vânzare miercuri. Biletele disponibile pentru concertele din Paris, Berlin, Gelsenkirchen şi Zagreb vor fi scoase la vânzare vineri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici