Ultimele IMAGINI cu Stela Popescu în viaţă. Actriţa a participat la o gală unde a avut un discurs incoerent, era agitată şi supărată: ”Mai bine mă duceam acasă decât să mă vedeţi în halul ăsta“

Artişti, oameni de televiziune sau politicieni şi-au exprimat pe Facebook o parte din durerea pricinuită de dispariţia Stelei Popescu, care avea 81 de ani, potrivit ONE.

28136 afișări
Imaginea articolului Ultimele IMAGINI cu Stela Popescu în viaţă. Actriţa a participat la o gală unde a avut un discurs incoerent, era agitată şi supărată: ”Mai bine mă duceam acasă decât să mă vedeţi în halul ăsta“

Cu doar două zile înainte de a pleca dintre noi, Stela Popescu a fost prezentă la o gală în cadrul căreia a urcat pe scena pentru a-i fi înmânat premiul pentru întreaga carieră.

Starea de sanatate a actritei era vizbil afectata - a avut un discurs incoerent, era foarte agitata, expresia fetei era nefireasca, iar la un moment dat chiar a scapat premiul din mana fara a sesiza acest lucru. ”Mai bine ma duceam acasa decat sa ma vedeti in halul asta“, a spus ea la un moment dat.

"Stela Popescu a trait o viata pe scena. A inceput sa moara tot pe scena in fata publicului. Publicul nu a inteles ca Stela murea, putin cate putin, in fata lui. Publicul a aplaudat... Nimeni din public nu a chemat salvarea. Nu a dus-o nimeni la spital, chiar daca era mai mult decat evident ca are nevoie de ajutor. Nimeni. Nici din public ...nici dintre organizatori.

 

 

 

Stela s-a retras, s-a dus acasa si a murit. Nu judec pe nimeni. Mi se pare doar incredibil ca nimeni din sala nu a inteles ca incepuse sa moara acolo in fata lor...Doamne, cat de nepasatori, indiferenti si grabiti trecem unii pe langa altii...“, a scris Oana Pellea pe Facebook.

”Am întâlnit o prima dată în primul meu turneu în Israel cu Teatrul Constantin Tănase... Împărţeam aceeaşi cabină seară de seară. Descoperise că mă pricepeam la aranjat părul şi se lasă pe mâinile mele înainte de spectacol că să-i coafez superbul ei par!!
M-a învăţat trucurile ei de machiaj, de scenă şi avea grijă de mine că o mamă.
Am colindat apoi ţară în lung şi în lat în turnee nesfârşite prin toate oraşele şi cătunele ei..
Am reîntâlnit-o mai tarziu la filmările pentru comedia ”A două cădere a Constantinopolului” ... apoi pe platourile de la ”Aniela”..
Pentru mine a fost şi va rămâne regina comediei romaneşti!
O femeie pentru care nu există nu se poate! Energia ei nesfârşită, pozitivismul ei, talentul ei uriaş, credinţa şi devotamentul total pentru scena şi public sunt unice şi de neegalat!
Stela o să-mi fie tare dor de tine!!!
Ingerii să te conducă pe drumul tău spre steaua ta, acolo Sus, unde doar nemuritorii ajung!
Iti mulţumesc că mi-ai atins existenţa cu fiinţa ta magică şi că mi-ai adus atâta dragoste şi bucurie!!!
Odihneste-te în pace!”, a scris Loredana pe contul personal de socializare.

"Pentru Doamna Stela Popescu nu am doar un mare respect, ci mă leagă de Domnia sa şi un sentiment mult mai profund, ca de la mama la fiica. A fost mereu un exemplu pentru mine de profesionalism, dar şi de omenie, modestie, bun simţ, generozitate... O Doamnă în adevăratul sens al cuvântului. Ne-am văzut acum două zile şi am râs împreună, din nou... Regret nespus... Dumnezeu să o odihnească! Mulţumim pentru darurile de o viaţă, minunată Doamnă!”, a scris Andreea Marin în dreptul ultimei fotografii făcute împreună cu actriţa regretată.

"Sunt terminat. Ce pot să spun? Nici nu pot să plâng. Atât am iubit-o pe această femeie şi actriţa de nici nu pot să vă spun. Niciodată nu am auzit-o spunând un cuvânt rău despre un coleg. Nu îmi vine să cred. Pentru mine Stela Popescu nu a murit şi nici nu va muri niciodată. E una dintre cele mai triste zile pe care le-am trăit eu în viaţa mea. Atât de mult am iubit-o eu", a spus, în stare de şoc, Florin Piersic, la Antena 3.

”Sunt un pic şocat, pentru că nu-mi imaginez, nu mi-aş fi imaginat că un om ca Stela, un om care avea o energie, tot timpul le spuneam oamenilor ”Bai, e verde.”. Toată copilăria mea e legată de ea. E trist. Tot ce pot să spun e că teatrul e mai Teatrul de Revistă îşi pierde ultimul mohican. Odată cu moartea ei se încheie o pagină.  A făcut film, a cântat, a fost o actriţă totală. A fost un model pentru mine ca profesie, un om care a spus întotdeauna pe faţă tot ce a avut de spus. Nici nu ştiu ce spun. Sunt pur şi simplu şocat.”, a mărturisit Ştefan Bănică.

”Există o legendă, dacă vrei, între actori. Stela când era obosită stătea aşa, închidea ochii, după care era cu bateriile încărcate. Avea o energie incredibilă. Stela a fost o locomotivă. Tocmai de aceea, chiar dacă avea 81 de ani, vestea e mai şocantă. Nimeni nu-i dădea această vârstă. Avea o putere de muncă ieşită din comun. E închiderea unui capitol uriaş, mai ales că vine după moartea Olgăi Tudorache. E o generaţie care s-a stins. Cred că au murit 8 inşi care au murit în ultimii ani. Această generaţie uluitoare îşi închide porţile. Ce să spun, Dumnezeu să o ierte. Sunt sigur că o să se întâlnească cu Puiu, taică-miu, cu mulţi alţii. 23 noiembrie 2017 devine o zi tristă. E o zi tristă pentru istoria teatrului. ”, a mărturisit el în direct, la TV.

Paula Chirilă a scris pe Facebook doar trei cuvinte: „O iubesc definitiv”.

Citeşte continuarea pe ONE

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici