"Umbrella", printre cele mai descărcate melodii din 2007

Piesele "Umbrella", interpretată de Rihanna şi Jay-Z, şi "Apologize", interpretată de Timbaland şi OneRepublic, au fost incluse în topul celor mai descărcate melodii de pe internet în 2007, pe prima poziţie clasându-se "Bleeding Love" a Leonei Lewis, informează Brand Republic.

48 afișări
Imaginea articolului "Umbrella", printre cele mai descărcate melodii din 2007

"Umbrella", printre cele mai descărcate melodii din 2007 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit unui studiu realizat de compania de cercetare MCPS-PRS Alliance, cea mai de succes melodie descărcată de pe site-urile autorizate în 2007 a fost "Bleeding Love" a Leonei Lewis.

Pe locul al doilea s-a clasat melodia "Crank Dat Soulja", a formaţiei Soulja Boy Tellem, pe al treilea loc - "Apologize", interpretată de Timbaland şi OneRepublic, pe al patrulea loc - "Umbrella", interpretată de Rihanna şi Jay-Z, pe al cincilea loc - "Beautiful Girl" a lui Sean Kingston, pe al şaselea loc - "Gimme More", interpretată de Britney Spears, pe al şaptelea loc - "Heartbroken", interpretată de T2 şi Jodie Aysha, pe al optulea loc - "About You Now", a formaţiei Sugababes, pe al nouălea loc - "You Are The Music in Me", de pe coloana sonoră a serialului "High School Musical", iar pe al zecelea loc - "The Way I Are" interpretată de Timbaland şi Keri Hilson.

"Cu cât consumul de muzică online creşte, cu atât există o nevoie mai mare de a susţine artiştii şi compozitorii", a declarat Andrew Shaw, Managing Director al serviciului de difuzare şi cel online al Alliance.

Potrivit studiului un post de radio obişnuit difuzează aproximativ 12.000 de melodii pe o perioadă de trei luni. În acelaşi interval, pe site-uri de muzică precum YouTube se ascultă aproximativ 14 milioane de melodii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici