Un accident "neobişnuit", cauza morţii unui membru al echipei care filmează "G.I. Joe 2: Retaliation"

Un membru al echipei care filmează "G.I. Joe 2: Retaliation" a murit pe platourile din New Orleans, în urma unui accident pe care reprezentanţii studiourilor Paramount Pictures l-au descris ca fiind "neobişnuit", informează accesshollywood.com.

411 afișări
Imaginea articolului Un accident "neobişnuit", cauza morţii unui membru al echipei care filmează "G.I. Joe 2: Retaliation"

Un accident "neobişnuit", cauza morţii unui membru al echipei care filmează "G.I. Joe 2: Retaliation"

Virginia Lam, purtătoarea de cuvânt a studiourilor Paramount Pictures, a anunţat miercuri că victima - Mike Huber - a murit în cursul zilei de marţi. Ea nu a oferit detalii despre circumstanţele în care s-a produs tragedia, informează accesshollywood.com.

Remi Braden, purtătoarea de cuvânt a poliţiei din New Orleans, a dezvăluit faptul că accidentul s-a produs pe un teren deţinut de NASA, iar din acest motiv, ancheta va fi condusă de agenţi federali.

Virginia Lam spune că studiourile Paramount Pictures cooperează cu anchetatorii şi le oferă tot sprijinul de care aceştia au nevoie.

Filmul de acţiune "G.I. Joe 2: Retaliation" este regizat de Jon Chu şi îi are în distribuţie pe Bruce Willis, Dwayne Johnson şi Channing Tatum.

Pelicula va fi lansată pe marile ecrane în vara anului viitor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici