Un adolescent cu autism stabileşte un record mondial cu blocuri Jenga şi inspiră un film Hallmark

  • Auldin Maxwell, un adolescent cu autism din Columbia Britanică, a doborât două recorduri mondiale Guinness pentru stivuirea a 1 840 de blocuri Jenga de dimensiuni standard şi 900 de blocuri gigant pe un singur bloc, aşezat vertical, devenind şi subiectul filmului de Crăciun al Hallmark, "A World Record Christmas".
  • Maxwell, pasionat de creativitatea şi provocările aduse de blocurile Jenga, a devenit o figură cunoscută în lumea recordurilor mondiale, iar povestea sa impresionantă a inspirat realizarea filmului "A World Record Christmas", care urmăreşte povestea unui băiat cu autism care visează să stabilească un record mondial Guinness cu 1 400 de blocuri Jenga.
3848 afișări
Imaginea articolului Un adolescent cu autism stabileşte un record mondial cu blocuri Jenga şi inspiră un film Hallmark

Sursa foto: youtube.com/@guinnessworldrecords

Auldin Maxwell, în vârstă de 15 ani din Columbia Britanică, Canada, a doborât două recorduri mondiale Guinness pentru stivuirea unor blocuri Jenga şi a devenit sursa de inspiraţie pentru filmul de Crăciun al Hallmark, "A World Record Christmas", lansat pe 16 noiembrie, scrie New York Post.

Maxwell a reuşit să aşeze 1 840 de blocuri Jenga de dimensiuni standard şi 900 de blocuri gigant pe o singură piesă aşezată verical. Adolescentul talentat, încadrat în spectrul autist, a devenit subiectul unui film, care urmăreşte povestea unui băiat cu autism numit Charlie, ce visează să stabilească un record mondial Guinness cu 1 400 de blocuri Jenga.

"Când am obţinut primul meu record, ştiam că pot mai mult. Mă tot trezeam că rămâneam fără blocuri Jenga, ceea ce m-a motivat să mă depăşesc", a spus Maxwell.

Maxwell, pasionat de creativitatea şi provocările aduse de blocurile Jenga, a devenit o figură cunoscută în lumea recordurilor mondiale. Filmul Hallmark ilustrează călătoria sa şi a impresionat telespectatorii cu povestea sa. În film, Charlie are şansa de a doborî recordul în ajunul Crăciunului, iar familia sa organizează o strângere de fonduri în oraş, ale cărei încasări sunt destinate copiilor cu autism.

Povestea lui Maxwell, care a câştigat primul său titlu Guinness World Record în noiembrie 2020, a devenit un simbol al perseverenţei şi inspiraţie pentru comunitatea persoanelor cu autism.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici