Un american a creat panică în rândul agenţilor de pază dintr-un aeroport, din cauza penisului său

Un american, cunoscut pentru mărimea neobişnuită a penisului său, a fost reţinut de agenţii de securitate din aeroportul din San Francisco, alertaţi din cauza umflăturii neobişnuite care deforma partea din faţă a pantalonilor "suspectului", a anunţat joi presa locală.

1089 afișări
Imaginea articolului Un american a creat panică în rândul agenţilor de pază dintr-un aeroport, din cauza penisului său

Un american a creat panică în rândul agenţilor de pază dintr-un aeroport, din cauza penisului său (Imagine: Captură Youtube)

Jonah Falcon, în vârstă de 41 de ani, este cunoscut pentru dimensiunile ieşite din comun ale penisului său, după ce a apărut în multe filme documentare consacrate celui mai mare penis din lume. Potrivit unui articol apărut în revista Rolling Stone în 2003, penisul său măsoară 22,8 centimetri în repaus şi 33 de centimetri în erecţie.

Incidentul stânjenitor s-a produs atunci când Jonah Falcon a ajuns pe aeroportul din San Francisco cu intenţia de a lua avionul spre New York, pe 9 iulie. Intrigaţi de umflătura de pe pulpa stângă a bărbatului, agenţii de pază de la Agenţia naţională pentru siguranţă a transporturilor (TSA) l-au interceptat.

"Voiau să ştie dacă aveam ceva în buzunar, iar atunci când eu le-am spus că nu am nimic, m-au întrebat dacă am vreun fel de protuberanţă pe pulpă", a spus Falcon, citat de San Francisco Chronicle.

Jonah Falcon, care a mai trecut prin incidente de acest fel, a fost reţinut şi la San Francisco, timp de cinci minute, până când agenţii de securitate şi-au dat seama despre ce era vorba.

Falcon a povestit incidentul într-un mesaj postat pe Twitter: "Agenţii TSA nu ştiau ce să facă cu umflătura cea mare de pe pulpa mea. Nici după ce m-au trecut printr-un scaner corporal care te arată complet gol pe ecranele lor".

Denumit "Mr. Big" în articolul din Rolling Stone, Jonah Falcon avea deja un penis de 20 de centimetri la vârsta de 10 ani. Mama lui spunea în acelaşi articol că fenomenul este de natură genetică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici