Un băiat din Marea Britanie a devenit tată la 13 ani

Alfie Patten, un băiat în vârstă de 13 ani din Marea Britanie, a devenit tată, după ce prietena sa, în vârstă de 15 ani, a născut o fetiţă, Maisie Roxanne, în urmă cu patru zile, informează dailymail.co.uk.

1358 afișări
Imaginea articolului Un băiat din Marea Britanie a devenit tată la 13 ani

Un băiat din Marea Britanie a devenit tată la vârsta de 13 ani (www.thesun.co.uk)

Adolescentul declară că este hotărât să fie un bun tată, cu toate că nu are suficiente resurse financiare şi că singurul său "venit" sunt banii de buzunar pe care îi are de la tatăl său.

"Când a aflat mama, am crezut că o să am probleme. Noi am vrut să păstrăm copilul, dar eram îngrijoraţi de cum vor reacţiona oamenii. Nu ştiam cum va fi să fiu tată. Dar voi fi un tată bun", a declarat Alfie.

Dennis, tatăl lui Alfie, a spus că fiul său vrea să fie un tată devotat şi responsabil, dar că acesta nu realizează ce înseamnă să ai un copil.

"Încă nu realizează. Habar n-are ce înseamnă un copil şi nici nu poate explica bine ce simte. Tot ce ştie e că mama şi tata îl vor ajuta", a spus actualul bunic.

"Când îi vorbeşti de bani, se uită în altă parte. De asemenea, şi ea (mama copilului, n.r.) se bazează pe părinţi pentru suport financiar. E o nebunie. Ei n-au idee ce-i aşteaptă", a mai spus Dennis, care, în afară de Alfie, mai are alţi opt copii.

"Când am vorbit cu el, a început să plângă. A spus că a fost prima dată când a făcut sex şi că nu ştia că vor apărea complicaţii...", a spus acesta.

Dennis a mai declarat că Alfie a dorit să fie primul care ţine bebeluşul în braţe. "Ar fi putut să ridice din umeri şi să stea acasă, jucându-se la Playstation. Dar a fost la spital în fiecare zi", a mai povestit tatăl băiatului.

Mama şi copilul au fost externaţi joi şi locuiesc cu familia adolescentei.

Cel mai tânăr tată din Marea Britanie este Sean Stewart, care a devenit tată în 1998, la vârsta de 12 ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici