Un bărbat este acuzat că a zgâriat peste 600 de maşini

Un bărbat s-a prezentat într-un tribunal din Bavaria după ce a fost acuzat că a zgâriat peste 600 de maşini, suspectul fiind arestat în urma unui apel primit de la o femeie, potrivit Deutsche Welle.

1553 afișări
Imaginea articolului Un bărbat este acuzat că a zgâriat peste 600 de maşini

Un bărbat este acuzat că a zgâriat peste 600 de maşini

Bărbatul în vârstă de 26 de ani este acuzat că a zgâriat cu un obiect ascuţit 642 de autorurisme între lunile februarie şi aprilie 2018.

Valoarea pagubelor a fost estimată la aproximativ 930.000 de euro.

Poliţia investighează incidentele petrecute în regiunea Franconia Inferioară şi a înfiinţat o comisie specială ”de răzuitori de vopsea”.

O femeie a sunat la poliţie şi a anunţat că a auzit um zgomot, apoi a deschis fereastra şi a văzut un individ care trecea pe fiecare maşină, făcând aceeaşi mişcare din mână şi zgâriindu-le din mers.

”Părea să fi fost foarte experimentat”, a declarat martora.

Femeia a alertat poliţia care a ajuns în scurt timp şi l-a arestat pe bărbat, găsind asupra lui un şurub cu care se pare că ar fi provocat pagubele.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
germania,
auto,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici