Un bărbat s-a sinucis după ce un poliţist l-a minţit că a omorât o persoană. Reacţia şocantă a poliţistului: „Este o minciună, dar e distractiv"

Un bărbat din SUA s-a sinucis după ce un poliţist l-a minţit că persoana pe care a accidentat-o cu maşina a murit, relatează CNN.

1006 afișări
Imaginea articolului Un bărbat s-a sinucis după ce un poliţist l-a minţit că a omorât o persoană. Reacţia şocantă a poliţistului: „Este o minciună, dar e distractiv"

Sursa FOTO: Profimedia Images

Un bărbat din Seattle, care a lovit o femeie cu maşina apoi a fugit de la locul accidentului, s-a sinucis după ce un poliţist a minţit în privinţa stării de sănătate a victimei, susţinând că aceasta s-ar putea să nu supravieţuiască, relatează CNN.

Autorităţile care investighează sinuciderea şoferului au aflat de la prietenii acestuia că bărbatul credea că într-adevăr a omorât persoana în cauză.

Informaţia mincinoasă a fost transmisă de către poliţist unui prieten al şoferului.

În mai puţin de o săptămână de la accident, bărbatul a fost găsit mort de către colegul său. Autorităţile consideră că minciuna poliţistului a contribuit foarte mult la sinuciderea şoferului.

După accident, nu a fost depusă plângere pentru eventuale leziuni suferite, iar autorităţile solicitaseră poliţiei doar numărul de asigurare al şoferului.

De asemenea, în raportul autorităţilor despre maniera în care poliţistul a condus investigaţia accidentului este menţionat faptul că acesta a declarat colegului său că, în cazul în care suspectul urma să fie găsit, l-ar fi minţit în legătură cu starea victimei.

„Este o minciună, dar e distractiv" , este notat în raportul întocmit de autorităţi.

Poliţistul care a investigat cazul a fost supendat timp de şase zile din funcţie de către Departamentul Poliţiei din Seattle. Poliţistul a mai afirmat că metoda sa a fost necesară şi că nu se simte responsabil pentru sinuciderea şoferului implicat în accident.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici