Un bebeluş brazilian a uimit cu gestul pe care l-a făcut imediat după ce s-a născut

  • Imaginile cu un bebeluş din Brazilia, care are o expresie de nemulţumire manifestată imediat după ce s-a născut, au ajuns virale.
  • Internauţii au fost uluiţi de micuţa Isabela Pereira de Jesus.
  • „Zici că e un bătrânel supărat”, au remarcat utilizatorii platformelor sociale.
12454 afișări
Imaginea articolului Un bebeluş brazilian a uimit cu gestul pe care l-a făcut imediat după ce s-a născut

Un bebeluş brazilian uimeşte cu grimasa de nemulţumire imediat ce s-a născut

„A deschis ochii dar nu a plâns. Medicul a spus chiar «plângi, Isa!»”, a povestit fotograful Rodrigo Kunstmann, care a fost angajat de mama copilului să surprindă primele momente de viaţă ale fetiţei.

„A făcut faţa aceea serioasă şi nu a început să plângă decât după ce a fost tăiat cordonul ombilical”, a dezvăluit fotograful unei reviste locale.

Medicii încearcă să se asigure că nou-născuţii plâng la naştere pentru a verifica dacă le funcţionează plămânii aşa cum trebuie dar şi pentru a-i ajuta să elimine fluide din corp.

Utilizatorii de pe internet au fost uimiţi de expresia facială a fetiţei nou-născute.

„Arată ca un bătrânel supărat”, a comentat cineva.

„Fetiţa mea s-a născut curajoasă. E deja o memă. Se încruntă de câte ori i se schimbă scutecele. Trebuia să se nască pe 20 dar a ales să se nască arătându-şi personalitatea”, a spus mama copilului.
Isabela Pereira de Jesus s-a născut pe 13 februarie, la Rio de Janeiro, în Brazilia.

Micuţa a fost concepută în perioada în care a murit Pisica Morocănoasă, celebra Grumpy Cat, au comentat internauţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
bebeluş,
viral,
brazilia

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici