Un bebeluş, salvat dintr-un incendiu, după ce a fost aruncat cu o geantă pe fereastră

O femeie şi-a salvat bebeluşul în vârstă de şapte luni punându-l într-o geantă de sport pe care a lăsat-o să cadă pe o pânză ţinută de vecini, în cursul unui incendiu în care ceilalţi patru copii ai femeii au murit, în noaptea de luni spre marţi, în vestul Franţei.

139 afișări
Imaginea articolului Un bebeluş, salvat dintr-un incendiu, după ce a fost aruncat cu o geantă pe fereastră

Un bebeluş, salvat dintr-un incendiu, în Franţa, după ce a fost aruncat cu o geantă pe fereastră (Imagine: Arhiva mediafax Foto/AFP)

"Femeia era la o fereastră" de la primul etaj şi "striga că «toţi cei cinci copii ai mei sunt acasă», (dar) nu voia să îi dea drumul", a declarat Jeanne Sarrat, în vârstă de 25 de ani, locatară a unui apartament vecin, alertată, împreună cu fratele ei şi un prieten, de strigăte

Tinerii au luat, atunci, perdele şi cuverturi pe care să le ţină întinse şi pe care locuitorii apartamentului în flăcări să sară, a continuat ea.

Femeia şi-a pus bebeluşul într-o "geantă de sport", pe care a lăsat-o să cadă pe o pânză întinsă de tineri.

Înainte ca femeia să sară, la rândul ei, "a avut loc o explozie", potrivit vecinei.

"Abia respiram" din cauza fumului, a adăugat ea.

Însă un bărbat şi patru copii, cu vârste cuprinse între doi şi cinci ani, au murit în incendiul acestei case din Lannion. Femeia şi bebeluşul au fost spitalizaţi cu răni superficiale, potrivit pompierilor, care nu au reuşit să ajungă la intervenţie până în momentul salvării mamei şi copilului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici