Un Borat gonflabil, de 13 metri, a plutit pe Tamisa

  • Un Borat gonflabil a plutit ieri pe Tamisa
  • Filmul a fost lansat astăzi si poate fi văzut pe Amazon Prime
  • Avocatul lui Donald Trump are o contribuţie jenantă in film, subiect al multor MEME-uri
251 afișări
Imaginea articolului Un Borat gonflabil, de 13 metri, a plutit pe Tamisa

Un Borat gonflabil, de 13 metri, a plutit ieri pe Tamisa. Astazi, s-a lansat şi filmul. Borat era, aşa cum apare şi pe afişul noului film, îmbrăcat doar în masca de protecţie, şi s-a plimbat între Tower Bridge şi London Eye.

Filmul de comedie a fost lansat astazi, şi-l poţi vedea pe Amazon Prime. În prima parte a peliculei, Borat ajunge în satele din ţara noastră şi face o plimbare cu o Dacia 1310.

Să nu uităm de incidentului cu avocatul lui Donald Trump. Giuliani apare într-o scenă din film, ducându-şi mâna în pantaloni în timp ce se află întins pe un pat în prezenţa actriţei, care joacă rolul fiicei lui Borat, aceasta pretinzând că este o jurnalistă TV. Cei doi sunt întrerupţi de Borat care dă buzna în cameră strigând: „Are 15 ani. E prea bătrână pentru tine”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici