Un câine a intrat în secţia de poliţie pentru a reclama o dispariţie: a lui. Cum s-a terminat povestea

Poliţiştii din secţia Odessa, Texas, au fost luaţi prin surprindere în urmă cu o săptămână. Într-una din zile, dis-de-dimineaţă, un câine a intrat în secţia de poliţie şi a mers direct la biroul unuia dintre ofiţeri.

4141 afișări
Imaginea articolului Un câine a intrat în secţia de poliţie pentru a reclama o dispariţie: a lui. Cum s-a terminat povestea

Un câine a intrat în secţia de poliţie pentru a reclama o dispariţie: a lui. Cum s-a terminat povestea

Fără a şti al cui este patrupedul sau cu ce ”problemă” a venit la poliţie, oamenii legii şi-au făcut dimineaţa mai frumoasă jucându-se cu el, notează msn.com. Abia după un timp poliţiştii au observat că animalul era dat dispărut de stăpânii săi.

Cipul de identificare al câinelui căzuse, astfel că poliţiştii au chemat Protecţia Animalelor pentru a prelua cazul. Doar că până la sosirea acestora, câinele a fugit din secţia de poliţie la fel de brusc şi neaşteptat precum apăruse.

Cercetările ulterioare ale poliţiştilor au arătat faptul că patrupedul a revenit la stăpânii săi în cursul aceleiaşi zile.

sursa foto: msn.com

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici