Un câmp plin cu maci din judeţul Iaşi a devenit atracţie turistică. VIDEO

  • Un câmp plin cu maci este vizitat de sute de oameni
  • Paznicul terenului a devnenit ghid turistic pentru curioşi
  • Macii s-au răspândit natural peste o plantaţie de fasole
3239 afișări

În comuna Vlădeni, la 40 de km de Iaşi, o parcelă de teren de la marginea drumului fură toate privirile. Cât vezi cu ochii, peste tot sunt maci. Acolo este plantată mazăre, dar vântul a răspândit anul trecut sămânţa de mac peste tot. Sute de oameni au mers să-si facă poze. Paznicul a devenit acum un fel de ghid turistic. Proprietarul însă nu are ce face cu macii, pentru că sunt sălbatici şi nu pot fi valorificaţi.


"Peisajul este incredibil şi toată lumea care trece pe aici,vrea să-şi facă o poză. Proprietarul a împrejmuit o parte din teren.Paznicul a făcut cărări pentru ca vizitatorii să nu calce cultura de mazăre, dar să poată să-şi facă poza perfectă.",  Ana-Maria Rus, corespondent MediaFax

"Au văzut pe facebook, pe internet şi toţi vin numai aici. Noi trebuie să păzim mazărea, să nu calce. Râdeam, ziceam că e platou de filmare, hai urcaţi sus aici, ca să nu fărâme. La anul o să fie şi mai mult aici. Niciodată nu am mai văzut să iasă aşa mult mac.", Botezatu Toader, paznic.


"Noi am văzut pe facebook, ieri postase cineva şi am zis că trebuie să vedem şi noi roşul acesta imens. Să facem nişte poze să imortalizăm momentul. Am mai văzut dar nu aşa mare şi nu la noi în Iaşi", spune Mirela, o femeie care a venit să facă poză.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici