Un clip în care o fetiţă se joacă cu mastifful său tibetan a devenit viral pe YouTube - VIDEO

Un clip video în care o fetiţă din China se joacă împreună cu câinele său, un mastiff tibetan, este foarte popular pe YouTube.

3943 afișări
Imaginea articolului Un clip în care o fetiţă se joacă cu mastifful său tibetan a devenit viral pe YouTube - VIDEO

Mastifful tibetan, pe numele său Simba, este foarte blând şi prietenos cu micuţa sa stăpână, Weiwei.

Mastifful tibetan este cel mai scump câine din lume, în luna martie un exemplar al rasei fiind achiziţionat cu 1,2 milioane de lire sterline (aproximativ 2 milioane de dolari).

Clipul cu Simba şi micuţa Weiwei a adunat 134.181 de accesări în trei zile şi a primit "Like" pe YouTube de la 404 persoane. 115 persoane au semnalat, prin butonul "Dislike" faptul că nu au apreciat clipul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici