Un copil a sunat la urgenţe să comande burgeri. Reacţia surprinzătoare a autorităţilor

Un băiat în vârstă de 5 ani din statul american Michigan, care poftea după mâncare fast food, a sunat la serviciul de urgenţă 911, la mijlocul lunii aprilie, pentru a plasa o comandă de burgeri, iar poliţiştii au fost înţelegători şi i-au adus la uşă comanda.

5426 afișări
Imaginea articolului Un copil a sunat la urgenţe să comande burgeri. Reacţia surprinzătoare a autorităţilor

Un copil a sunat la urgenţe să comande burgeri. Reacţia surprinzătoare a autorităţilor

Potrivit Fox News, copilul a făcut apelul la 911 în timp ce bunica lui, care îl supraveghea, dormea.

”Puteţi să îmi aduceţi nişte burgeri de la McDonald’s?”, a spus băiatul dispecerului. Acesta, suspicios, a trimis un echipaj de poliţie să vadă dacă micuţul e bine. Pe drum spre casa copilului, agentul Dan Patterson a oprit la un restaurant fast food şi i-a luat ceva de mâncare.

”M-am gândit că dacă tot trec pe lângă un restaurant McDonald’s, să-i iau ceva”, a spus agentul.

Poliţistul s-a dus apoi acasă la Izah, copilul fiind îngrijorat că bunica lui o să se supere. Femeia, însă, s-a arătat înţelegătoare şi i-a mulţumit agentului Patterson. Cel din urmă a sfătuit-o să fie atentă data viitoare când copilul foloseşte serviciul 911, pentru că acesta este destinat numai urgenţelor.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici