Un copil de 7 ani a descoperit un diamant de 2,95 carate

Un copil norocos şi-a făcut singur un cadou de ziua sa când a descoperit un diamant maro auriu de 2,95 carate.

3633 afișări
Imaginea articolului Un copil de 7 ani a descoperit un diamant de 2,95 carate

Un copil de 7 ani a descoperit un diamant de 2,95 carate

Copulul a descoperit diamantul în timp ce îşi sărbătorea cea de-a şaptea aniversare la Crater of Diamonds State Park din Murfreesboro, Arkansas, potrivit unui comunicat de presă al parcului, citat de CNN.

Descoperirea lui Aspen Brown "este a doua ca mărime înregistrată de un oaspete al parcului în acest an, fiind depăşită doar de un diamant maro de 3,29 carate descoperit în martie", se arată în comunicat.

"Brown a vizitat parcul împreună cu tatăl şi bunica ei pentru a-şi sărbători ziua de naştere", se arată în comunicat.

"Diamantul are o culoare maro-aurie şi un luciu strălucitor. Este un cristal complet, fără faţete rupte şi cu o mică crăpătură pe o parte, creată atunci când diamantul s-a format. Este cu siguranţă unul dintre cele mai frumoase diamante pe care le-am văzut în ultimii ani", a declarat un specialist al parcului

Terenul pe care vizitatorii pot căuta comorile este suprafaţa erodată a unui crater vulcanic, potrivit parcului. Pe lângă diamante, acolo se găsesc şi alte pietre preţioase, precum ametiste şi granate, ca urmare a geologiei unice a sitului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
diamant,
copil,
parc

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici