Un copil de 9 ani a vândut limonadă timp de 3 ani pentru a dona banii unui adăpost pentru pisici

  • Dragostea unui băiat de 9 ani pentru pisici l-a inspirat să strângă aproape 2.000 de dolari pentru Idaho Humane Society.
  • Ben Miller a vândut la un stand de limonadă timp de trei ani la rând, strângând 1.950 de dolari pentru cauza sa favorită.
1393 afișări
Imaginea articolului Un copil de 9 ani a vândut limonadă timp de 3 ani pentru a dona banii unui adăpost pentru pisici

Un copil de 9 ani a vândut limonadă timp de 3 ani pentru a dona banii unui adăpost pentru pisici

Ideea campaniei de strângere de fonduri a lui Miller a început în 2019, când acesta a vizitat Idaho Humane Society împreună cu bunica sa. „Am văzut că unele pisici nu aveau jucării", a declarat tânărul antreprenor într-un interviu CNN.
 
El plănuise deja să deschidă un stand de limonadă, dar apoi a decis că va dona încasările adăpostului pentru ca aceştia să poată cumpăra tuturor pisicilor jucării şi alte obiecte.
 
Potrivit mamei lui Ben, Amy Miller, Ben a petrecut ore întregi vânzând limonadă, oferind chiar şi aromă de lavandă, alături de bunătăţi precum prăjituri.
 
Donaţia va fi folosită pentru îngrijiri veterinare, hrană şi alte bunuri pentru pisici, potrivit Idaho Humane Society. „Suntem în plin sezon al pisicilor", a declarat Kristine Schellhaas, managerul de comunicare al Idaho Humane Society. „În unele săptămâni din timpul verii, nu este neobişnuit să adoptăm între 60 şi 90 de pisoi pe săptămână".
 
După al doilea an în care Ben a condus standul de limonadă, adăpostul a evidenţiat eforturile sale pe conturile sale de socializare, atrăgând alţi iubitori de animale care i-au trimis donaţii lui Ben prin Venmo, dacă nu au putut trece pe la standul său de limonadă.
 
Miller a fost "uluită" de reacţia la iniţiativa fiului său. „Oamenii au călătorit de la aproape o oră depărtare, spunând că auziseră despre asta la radio, şi a fost absolut incredibil", a spus ea.
 
Întotdeauna a avut o inimă mare", a spus Miller. „Dar chiar m-a dat pe spate".
 
Schellhaas a explicat că donaţiile individuale precum cea a lui Ben sunt cruciale pentru operaţiunile adăpostului. „Multe dintre donaţiile noastre individuale se adună", a spus ea. „Fiecare dolar contează".
 
Să vedem copii ca aceştia este cu adevărat reconfortant pentru noi", a adăugat ea. „Suntem atât de recunoscători, mai ales pentru tinerii noştri".
 
Ben speră să continue tradiţia şi anul viitor, a spus mama sa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici