Un curcubeu, după "potop": Rochiile colorate au strălucit pe covorul ud de la Globurile de Aur 2014 - GALERIE FOTO

Rochiile colorate, în nuanţele curcubeului, purtate de Reese Witherspoon, Amy Adams, Sandra Bullock, Amber Heard şi Lupita Nyong'o au strălucit pe covorul roşu de la gala Globurile de Aur 2014, care a fost inundat de un dispozitiv contra incendiilor cu puţin timp înainte de începerea evenimentului.

758 afișări
Imaginea articolului Un curcubeu, după "potop": Rochiile colorate au strălucit pe covorul ud de la Globurile de Aur 2014 - GALERIE FOTO

Amy Adams, Bradley Cooper şi Jennifer Lawrence (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Gala a început mai degrabă într-o notă tristă, atunci când o conductă dintr-un dispozitiv contra incendiilor s-a spart şi a inundat covorul roşu întins în faţa Hotelului Beverly Hilton din Los Angeles, duminică seară, cu ocazia celei de-a 71-a ediţii a Globurilor de Aur, informează dailymail.co.uk.

Însă Reese Witherspoon, Amy Adams, Sandra Bullock, Amber Heard, Taylor Swift şi Lupita Nyong'o au reuşit să însenineze atmosfera cu ajutorul rochiilor lor spectaculoase, colorate în nuanţele curcubeului.

Amy Adams, premiată pentru rolul ei din "Ţeapă în stil american/ American Hustle", a atras în mod special privirile datorită rochiei ei Versace în două nuanţe de roşu, în timp ce Reese Witherspoon a optat pentru o rochie simplă, dar sofisticată, turcoaz, fără mâneci, creată de Calvin Klein.


Actriţa Amber Heard a ales un albastru întunecat, purtând o spectaculoasă rochie Versace, care îi dezvelea atât umerii, cât şi piciorul stâng.

Actriţele invitate la gală au reuşit totuşi să nu îşi distrugă rochiile pe covorul roşu inundat, iar defecţiunea a fost remediată de pompierii din Los Angeles în aproximativ 15 minute.

Prezentatorul Ryan Seacrest a publicat pe Twitter două fotografii cu "potopul" de pe covorul roşu, însoţite de următorul text: "O inundaţie uriaşă pe covorul roşu de la Globurile de Aur. Pompierii din Beverly Hills încearcă să cureţe. Rochiile lungi ar putea avea de suferit".

Actriţa Jennifer Lawrence, care pare predispusă la tot felul de accidente, după ce s-a împiedicat la gala de decernare a premiilor Oscar din 2013 - incident făcut celebru de presa de scandal - a "reuşit" de această dată să facă un pas greşit pe covorul roşu. Actriţa americană, premiată pentru rolul ei din "American Hustle", a purtat o rochie a casei sale preferate, Christian Dior, albă, vaporoasă, cu o curea neagră. "Am decis să îi şochez pe toţi", a declarat actriţa, cu sarcasm şi umor, vorbind despre alegerea rochiei sale, după ce a purtat ţinute Dior la absolut toate galele majore de premiere din 2013.

Buna ei prietenă, cântăreaţa country-pop Taylor Swift, a purtat o rochie Carolina Herrera de culoare roz închis.

Sandra Bullock a purtat la rândul ei o rochie foarte colorată, în nuanţe de negru, bleu şi roz, semnată de casa Prabal Gurung, asortată cu bijuterii create de Lorraine Schwartz.

Julia Roberts a optat pentru o ţinută mai puţin obişnuită, o creaţie a casei Dolce & Gabbana, părând că poartă o cămaşă albă sub o rochie neagră fără bretele

Cate Blanchett, o altă actriţă premiată cu Globul de Aur la gala de duminică seară, a purtat o rochie neagră din dantelă creată de Armani, iar Mila Kunis a ales o rochie Gucci în nuanţe de gri.

La rândul ei, actriţa de culoare Lupita Nyong'o, nominalizată pentru prima dată în carieră la Globul de Aur, a impresionat într-o rochie roşie Ralph Lauren.

Olivia Wilde a ales o ţinută a casei Gucci, în nuanţe de verde metalizat, iar Drew Barrymore a optat pentru o rochie înflorată, creată de Monique Lhuillier. Kerry Washington a purtat o rochie albă, foarte şic, de la Balenciaga, Jessica Chastain a ales o rochie neagră Givenchy şi un colier din argint, iar Kate Beckinsale a impresionat într-o rochie Zuhair Murad.

Uma Thurman a optat pentru o rochie Atelier Versace, Zooey Deschanel a purtat o ţinută a casei Oscar De La Renta, iar Naomi Watts a ales o rochie argintie creată de Tom Ford.

Actriţa Robin Wright a impresionat cu eleganta ei rochie Reem Acra de culoarea şampaniei şi cu spatele gol.

Negrul a fost şi el preferat de o serie de actriţe de seamă, precum Jacqueline Bisset, Amy Poehler, Julianna Margulies, Melissa McCarthy, Kelly Osbourne, Emma Roberts şi Sofia Vergara.

Actriţa britanică Helen Mirren a optat pentru o rochie de culoarea smaraldului, iar nuanţele aprinse de roşu, roz, purpuriu şi vişiniu au fost alese de Jessica Lange, Julie Delpy, Julie Bowen şi Edie Falco.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici