Un iepuraş fără urechi, vedetă în devenire în Germania, a fost omorât accidental

Un iepure în vârstă de 17 zile, unul dintre animalele vedetă ale Germaniei pentru că s-a născut fără urechi, a fost călcat din greşeală de un cameraman, animalul fiind omorât pe loc. Iepuraşul, al cărui nume era Til, urma să fie prezentat publicului joi, într-o conferinţă de presă, la o grădină zoologică din Saxonia.

557 afișări
Imaginea articolului Un iepuraş fără urechi, vedetă în devenire în Germania, a fost omorât accidental

Un iepuraş fără urechi, vedetă în devenire în Germania, a fost omorât accidental

Cameramanul a precizat că nu l-a văzut pe Til atunci când a făcut un pas în spate pentru că animalul era acoperit complet de fân.

Directorul grădinii zoologice, Uwe Dempewolf, a menţionat că iepuraşul nu a suferit. "A fost o lovitură directă. Nimeni nu putea să prevadă aşa ceva. Toată lumea e supărată, cameramanul este devastat", a spus Dempewolf, informează The Telegraph.

Iepurii fără urechi sunt foarte rari, în lume fiind cunoscute doar cinci astfel de exemplare.

Alte animale care au devenit celebre în Germania sunt ursul polar Knut şi caracatiţa Paul, care a prezis rezultatele Cupei Mondiale de fotbal din 2010. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici