Un inel cu 12.638 de diamante a intrat în Cartea Recordurilor

  • Guiness Book a stabilit care este inelul cu cele mai multe diamante realizat vreodată
  • Bijuteria are 12.638 de diamante
  • Inelul a fost realizat de un bijutier din India
172 afișări
Imaginea articolului Un inel cu 12.638 de diamante a intrat în Cartea Recordurilor

Un inel cu 12.638 de diamante a intrat în Cartea Recordurilor

Câte diamante se pot încadra într-un singur inel? Răspunsul, potrivit Guinness World Records, este 12.638.

Harshit Bansal, fondatorul Renani Jewels din Meerut, India, a stabilit recordul cu designul său impresionant pe 21 decembrie 2020.

Inelul, numit Gălbenele, sau „Inelul Prosperităţii”, are o bandă circulară cu un design floral ornamentat, complet cu mii de diamante naturale de 38,08 carate, potrivit Guinness Book.

Bijuteria cântăreşte puţin peste 165 de grame, scrie CNN.

Recordul anterior - 7.801 de diamante pe un inel - a fost, de asemenea, stabilit în India de bijutierul Hallmark Jewellers din Hyderabad.

Bansal a declarat pentru Guinness că a fost inspirat pentru prima dată să bată recordul cu diamante în 2018, în timp ce studia designul bijuteriilor în Surat, India. Doi ani mai târziu, compania sa a finalizat designul inelului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici