Un inel sub brad. Sandra Izbaşa a fost cerută în căsătorie, în ziua de Crăciun

  • Sandra Izbaşa a câştigat 2 medalii de aur şi 2 de bronz la Jocurile Olimpice
  • Răzvan Bănică, iubitul Sandrei, este actor la Teatrul Nottara
  • În 2013, Izbaşa a fost înaintată la gradul de locotenent
2820 afișări
Imaginea articolului Un inel sub brad. Sandra Izbaşa a fost cerută în căsătorie, în ziua de Crăciun

Un inel sub brad. Sandra Izbaşa a fost cerută în căsătorie, în ziua de Crăciun

Sandra Izbaşa a câştigat două medalii de aur la gimnastică la Jocurile Olimpice. Chiar şi aşa, altul e cel mai fericit moment din viaţa ei. 

Iubitul ei a cerut-o în căsătorie chiar în ziua de Crăciun. A postat poze cu momentul fericit pe Instagram şi a spus că a primit cel mai frumos cadou de la „prinţul” ei.
 
Chiar dacă nu are vreo medalie la gimnastică la proba de inele, are acum un inel de cu care să se mândrească o viaţă.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici