Un japonez a eliberat într-un tren sute de insecte pentru a speria femeile

Un japonez a eliberat într-un tren câteva sute de insecte, pentru "a speria femeile", potrivit declaraţiilor acestuia, a anunţat, marţi, poliţia.

214 afișări
Imaginea articolului Un japonez a eliberat într-un tren sute de insecte pentru a speria femeile

Un japonez a eliberat într-un tren sute de insecte pentru a speria femeile

Manabu Mizuta, în vârstă de 35 de ani, a fost arestat, luni, într-un tren de la periferia oraşului Osaka.

"El se îndrepta spre femeile din tren şi vărsa borcane pline cu coleoptere", a explicat purtătorul de cuvânt al poliţiei locale.

Insectele sunt cunoscute sub numele de viermi de făină, la maturitate putând atinge 1,5 centimetri lungime.

"După ce a fost arestat, bărbatul a declarat că a vrut să sperie femeile şi să vadă cum le tremură picioarele", a adăugat purtătorul de cuvânt.

Compania care gestionează trenul a semnalat alte 18 cazuri similare într-o lună. "Când a fost prins, el tocmai golise un borcan cu 200 de coleoptere", a explicat purtătorul de cuvânt, care a precizat că poliţiştii nu au numărat insectele pentru că erau prea multe.

În rucsacul său, Manabu Mizuta mai avea alte zece borcane în care se aflau în total 3.600 de coleoptere, gata să fie eliberate în tren.

Trenul a avut o întârziere de două minute şi 30 de secunde, fiind oprit pentru a-l aresta pe japonez şi pentru a fi curăţat, a precizat poliţia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici