VIDEO  Un japonez care a cheltuit 13.000 de euro pentru a se transforma în câine îşi face prima apariţie publică

Un japonez, care a cheltuit aproximativ două milioane de yeni (10.926 de lire sterline) pentru costumul său personalizat de collie, a împărtăşit un videoclip în care se plimbă pentru prima dată.

6737 afișări
Imaginea articolului Un japonez care a cheltuit 13.000 de euro pentru a se transforma în câine îşi face prima apariţie publică

Sursa foto: Twitter

Bărbatul, identificat doar ca Toco, a angajat anul trecut o companie japoneză numită Zeppet, cunoscută pentru crearea de sculpturi şi modele pentru filme şi reclame, pentru a realiza costumul.
 
Aceştia au avut nevoie de 40 de zile pentru a crea costumul, cu scopul de a-i îndeplini visul lui Toco de a "deveni un animal".
 
Canalul său de YouTube, cu peste 41.000 de abonaţi, este plin de videoclipuri cu el în costumul de câine în care se rostogoleşte pe podea şi se joacă.
 
Luna trecută, el a postat un videoclip cu el însuşi ieşind pentru prima dată în public, care i-a lăsat pe oamenii de pe stradă amuzaţi şi uimiţi. Videoclipul îl arată pe Toco interacţionând cu oamenii şi cu alţi câini vizibil nedumeriţi, relatează Independent.
 
Acesta a adunat peste cinci milioane de vizualizări.
 
Potrivit lui Toco, videoclipul a fost filmat anul trecut, în timpul unui interviu acordat postului de televiziune german RTL.
 
"Din fericire, am primit permisiunea de a folosi videoclipurile, aşa că le fac publice! În ziua interviului, au fost foarte amabili cu mine", a scris el în descrierea videoclipului.
 
"Preferatele mele sunt animalele patrupede, mai ales cele drăguţe. Dintre acestea, m-am gândit că un animal mare, apropiat de mine, ar fi bun, având în vedere că ar fi un model realist, aşa că am decis să îl fac un câine", a declarat el pentru publicaţia japoneză Mynavi.
 
De când videoclipurile sale au devenit virale pe reţelele de socializare, Toco a stârnit reacţii negative pentru alegerea sa de a cheltui bani în efortul de a arăta ca un câine, în timp ce unii au numit-o un fetiş.
 
"Acesta este hobby-ul meu, aşa că voi merge mai departe. Mă face fericit pe mine şi îi face fericiţi şi pe alţi oameni", a declarat Toco.
 
Într-un interviu acordat Mirror, Toco a dezvăluit că a visat să se transforme într-un câine încă de când era copil.
 
" Vă amintiţi visurile voastre de când eraţi mici? În care voiaţi să fiţi eroi sau magicieni?", a întrebat el.
 
"Îmi amintesc că am scris în cartea mea de absolvire a şcolii primare că voiam să fiu un câine şi să mă plimb afară”, a mai spus acesta.
 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici