Un medic a abandonat o procedură chirurgicală în desfăşurare deoarece nu i s-a dat o cană cu ceai

Un medic este acuzat că a ieşit dintr-o sală de operaţie la jumătatea unei intervenţii chirurgicale deoarece s-a enervat pentru că nu i s-a servit un ceai, potrivit Sky News.

2105 afișări
Imaginea articolului Un medic a abandonat o procedură chirurgicală în desfăşurare deoarece nu i s-a dat o cană cu ceai

Un medic a abandonat o procedură chirurgicală în desfăşurare deoarece nu i s-a dat o cană cu ceai

Se pare că lucrătorul medical efectua proceduri pentru opt femei la un centru de sănătate din Nagpur, în centrul Indiei. După ce a efectuat intervenţia chirurgicală la patru dintre femei şi a administrat anestezia celorlalte paciente, acesta ar fi cerut personalului spitalului să îi pregătească o ceaşcă de ceai. Lucrătorii nu i-au oferit băutura caldă aşa că medicul a părăsit sala fără a efectua restul procedurilor, potrivit NDTV.

Şefa consiliului districtual din Nagpur, Soumya Sharma, a declarat pentru NDTV că a înţeles că doctorul „a părăsit operaţia din cauza faptului că nu a primit ceai" şi a sugerat că acesta ar trebui să fie acuzat penal.

Un alt medic a fost trimis să efectueze operaţii pentru restul femeilor anesteziate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici